Právě vysíláme

Hvězdy ze Smrtonosné zbraně a Boje o moc dorazí v dubnu na Comic-Con Prague

5. prosince 2022 0:01
Hvězdy ze Smrtonosné zbraně a Boje o moc dorazí v dubnu na Comic-Con Prague

Lístky jako vánoční dárek.

Čtvrtý ročník festivalu popkultury Comic-Con Prague proběhne od 14. do 16. dubna 2023 v pražském O₂ universu.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu je možné zakoupit do konce roku.

 

 Hvězdní hosté

Na čtvrtý ročník Comic-Conu Prague dorazí světoznámí herci Danny Glover a Brian Cox. Z komiksových tvůrců to bude např. Jason Aaron.
 Amerického herce a producenta Dannyho Glovera znají fanoušci především díky roli detektiva Rogera Murtaugha v kultovní sérií akčních filmů Smrtonosných zbraní. K vidění je také ve filmech Útěk z Alcatrazu, Purpurová barva a Predátor.
Skotský herec Brian Cox za roli mediálního magnáta Logana Roye ve veleúspěšném seriálu Boj o moc získal Zlatý glóbus. Mimo jiné si zahrál také ve filmech Statečné srdce, X-men 2, Zrození Planety opic, Červený drak, Agent bez minulosti nebo Bournův mýtus.
Americký scenárista Jason Aaron proslul svými autorskými komiksy Skalpy a Southern Bastards. které mu následně vynesly práci na superhrdinských komiksech od DC a Marvel jako Thor, Doctor Strange nebo Wolverine.

 

Nadupaný program

V dubnu příštího roku Praha zažije již počtvrté svátek fanoušků komiksu, sci-fi, fantasy či počítačových her – Comic-Con Prague. Návštěvníci se mohou těšit nejen na fotografování, autogramiády a besedy se zahraničními i domácími herci a umělci, ale i na promítání, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na hraní videoher a stolních her.

 

Tip na vánoční dárek

Až do konce roku je možné zakoupit vstupenky na Comic-Con Prague v síti Ticketmaster za zvýhodněnou cenu. Vedle klasických jsou v nabídce také speciální sběratelské a VIP vstupenky.

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové, podrobnější informace:

Web: https://www.comiccon.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/comicconprague/
Instagram: https://www.instagram.com/comiccon_prague/

 

 

V O2 universum v Praze se můžete těšit na neuvěřitelné zážitky, které vám přinese Coca-Cola, hlavní partner Comic-Conu Prague.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat