Právě vysíláme

Ideální internet? Rychlý, bez závazku a se slevou k tomu.

22. června 2020 0:01
Ideální internet? Rychlý, bez závazku a se slevou k tomu.

Taky vás už nebaví padající nebo pomalý internet? Takové starosti klidně hoďte za hlavu. Český telekomunikační operátor Nordic Telecom přináší vysokorychlostní internet, který je rychlý, stabilní a hlavně bez závazku.

Nordic Telecom usiluje o vytvoření alternativy k velkým operátorům, ale ještě důležitější je pro tuto společnost férový a vstřícný přístup k zákazníkům. Chce zkrátka do telekomunikací vrátit svobodu. I proto jsou všechny jeho služby vždy bez závazku a datových limitů. A protože má tento operátor blízko k volnosti a pohybu, jde nyní příkladem ve „shazování kil“. Na celý rok teď novým zákazníkům shazuje každý měsíc 100 Kč dolů na všechny tarify internetu na doma.

Čím se Nordic Telecom liší od ostatních operátorů?

Kromě důsledné nabídky služeb bez závazku jde především o Nordic 5G internet na doma. Tento internet šířený vzduchem funguje na nejmodernější 5 G – ready technologii s mimořádnou stabilitou. I díky tomu, že konektivita běží v licencovaném pásmu 3,7 GHz, které si jednoduše můžete představit jako čtyřproudou dálnici vyhrazenou jen pro zákazníky Nordic Telecom.

Zejména na Moravě pak Nordic Telecom nabízí i připojení přes optický kabel – nejrychlejší a nejstabilnější řešení pro přenos dat. Pokud vás zajímá, jaké služby nabízí Nordic Telecom, můžete navštívit stránky www.nordictelecom.cz.

Články, které by tě mohly zajímat