Právě vysíláme

iMucha show: devadesát minut nabitých zážitky

1. prosince 2020 6:00
iMucha show: devadesát minut nabitých zážitky

O2 universum se v květnu stane dějištěm ohromující světové show iMucha, kterou přináší zkušení producenti.

Napínavý a líbivý příběh ze současnosti, technologicky nejvyspělejší projekce, moderní hudba, špičkový tanec, umělecká akrobacie a dechberoucí stage design. To vše dohromady nabídne na jaře příštího roku unikátní mezinárodní multimediální show iMucha.

Devadesátiminutový příběh o souboji tvořivosti a destrukce, který se odehrává na pozadí života a díla světoznámého malíře, grafika, designéra a vizionáře stylu secese – Alfonse Muchy, společně se zkušenostmi renomovaných producentů doslova vtáhne diváky do děje.

„S nadsázkou si troufnu říct, že v show oživíme Belle Epoque, naplníme ji současnou energií a ukážeme, jak by možná vypadala tvorba progresivního Alfonse Muchy, kdyby žil v současnosti. Jsem si jistý, že show nadchne diváky originální moderní hudbou a choreografií, pokročilou scénickou a projekční technologií umocněnou světelnými efekty a originálním příběhem,“ říká Michal Dvořák, autor a režisér projektu.

Ten má na svém kontě již takové úspěchy, jako například Vivaldianno, s nimiž nadchl publikum nejenom v České republice, ale také v Anglii, Itálii, Německu, Argentině, Koreji, Spojených arabských emirátech, Izraeli nebo v Rusku. V zahraničí Vivaldianno titulovali koncertním Cirque du Soleil.

Premiéra show iMucha se uskuteční ve středu 19. května 2021 v O2 universu a již nyní je možné vstupenky zakoupit prostřednictvím sítě TicketMaster.

Show je jednou ze tří částí projektu iMucha.