Právě vysíláme

Jak se stát umělcem a ještě zažít skvělé léto!

1. července 2019 0:01
Jak se stát umělcem a ještě zažít skvělé léto!

Pořád si říkáš, že v sobě cítíš uměleckého ducha, ale ne a ne s tím něco udělat? Tak pro tebe máme dobrý tip. Léto je tady a s ním i spousta táborů, které jsou zaměřené na různé obory. My tu máme jeden, který tebe – jako posluchače Evropy 2 – může zajímat.

Pokud odpovíš aspoň na jednu otázku ANO, je to něco přesně pro tebe: Chceš hrát ve filmu? Zpívat? Tančit v muzikálu? Nacvičit divadelní představení? Nebo se stát reportérem, moderátorem či YouTuberem? Zajímá tě dění v umělecké branži? Rád by ses setkal se známými osobnostmi? Chceš prostě poznat nový kámoše?

Tak je tady Ambroziáda 2019! Ambroziády jsou umělecké vzdělávací kurzy, které probíhají po dobu celého léta téměř ve všech krajích ČR, na Slovensku i v Chorvatsku. Na Ambroziádě si může každý vybrat obor, který by si rád vyzkoušel na vlastní kůži, na výběr je divadelní herectví, film, muzikál, tanec nebo média. Pod vedením zkušených lektorů, které často můžete znát z divadel, filmů či rádií, pracují účastníci Ambroziád celý týden na svém umělecké projektu.

Mrkni na video, které ti přiblíží, jak to vůbec probíhá:

Zajímavostí je, že lidi, kteří se Ambroziády zúčastnili, mají slušně našlápnuto a už hrají ve filmech, seriálech, reklamách, nebo dokonce jsou z nich moderátoři v televizích a rádiích.

Jak to, tak bývá mladé talenty je nutné kout, dokud to jde, takže na tábory jezdí děti od 8 do 18 let. Kromě celodenní práce na projektech na tebe budou čekat i zajímavé večerní programy jako Tvoje tvář má známý hlas, Talent Show nebo besedy se známými osobnostmi. Prostě si budeš užívat zábavu poznávat nové lidi i známé osobnosti.

Takže jestli ještě nemáš nadupané plány na léto, mrkni na seznam konkrétních turnusů a na přihlášku na www.ambroziada.cz.

Články, které by tě mohly zajímat