Právě vysíláme

Kam po maturitě? GAUDEAMUS v BRNĚ už se blíží a udělá ti v tom jasno

14. října 2019 9:00
Kam po maturitě? GAUDEAMUS v BRNĚ už se blíží a udělá ti v tom jasno

Víme, že je toho na tebe teď dost a nechceš o maturitě ani slyšet. Musíme ti ale připomenout, že se blíží veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus. Udělej si jasno, co budeš po škole dělat, zažij při tom zábavu a zjisti, co v tobě je. Sejdeme se od úterý 22. října do pátku 25. října 2019 na Výstavišti v Brně.

Přijď se přesvědčit, že v Brně není nuda. Od úterý 22. října až do pátku 25. října 2019 si můžeš na chvíli odpočinout od testů a stresu ve škole a porozhlédnout se po oboru, který by tě mohl chytnout. Nezapomeň taky, že když se registruješ on-line, dostaneš od nás 33% slevu na vstupné.

Co tě na Gaudeamu v Brně čeká?

  • Více než 350 univerzit, VŠ a VOŠ
  • Přes 400 fakult
  • Ohromujících 10 000 studijních oborů
  • Nově i nabídka uplatnění v top technologických firmáchBrna a okolí
  • Spousta možností studia v zahraničí od Slovenska po Čínu
  • 90 zaručeně nenudných přednášek
  • 5 zajímavých doprovodných programů

Jak se zaregistruješ a získáš 33% slevu?

Mrkni na web www.gaudeamus.cz, kde se proklikáš na registrační formulář pro studenty. Stačí znát jenom svoje jméno a příjmení, e-mail a vědět, do jakého ročníku SŠ chodíš. Nic, co by budoucí maturant nezvládl. Na tvůj e-mail ti přijde potvrzení, které si vytiskni a přines na pokladnu v den, kdy se budeš chtít Gaudeamu zúčastnit. Tím získáš nárok na dost příjemnou 33% slevu ze vstupného.

K čemu ti Gaudeamus vlastně bude?

Ocitneš se na výstavě všech zajímavých oborů, poznáš, co která škola nabízí, jak studovat v zahraničí, co potřebuješ pro přijetí a zjistíš, co by tě v budoucnu bavilo. Uděláš si obrázek o tom, kam chceš směřovat a ještě se díky přednáškám dozvíš řadu věcí ze světa. A třeba narazíš na obor, o kterém jsi ani nevěděl, že existuje (třeba taková Ergoterapie).

Tak nezapomeň, veletrh běží od úterý 22. října až do pátku 25. října 2019 na brněnském Výstavišti.

Více informací a registraci najdeš na: www.gaudeamus.cz.

Články, které by tě mohly zajímat