Právě vysíláme

Kde vám naservírují tarantuli, mořského ježka nebo bizona? Přece na BEKO FRESH FESTIVALU!

13. května 2019 10:35
Kde vám naservírují tarantuli, mořského ježka nebo bizona? Přece na BEKO FRESH FESTIVALU!

Extrémní catering, hmyz na talíři, kočovná škola vaření, street food a vůbec ten nejlepší výběr restaurací z regionů a celé republiky. Nejen to přináší letošní Beko Fresh Festival, který se uskuteční postupně v Plzni, Liberci a Pardubicích. A kdo bude vařit? Jako už tradičně Zdeněk Pohlreich, doplní ho Romanové Vaněk a Paulus, Ivan Vodochodský nebo Radek David a dorazí autor Gastromapy, herec Lukáš Hejlík.

Že se na talíři objeví opravdu extrémní jídla, to ukazuje menu vybraných podniků. Smažená tarantule se bude podávat se solí, tequilou a agave sirupem, saranče s vegetariánským chilli con carne a mořského ježka si vychutnáte s tabouleh salátkem. Mimochodem velkým milovníkem ježků je Zdeněk Pohlreich, naopak Lukáš Hejlík si nejvíc pochutná na holoubátku s nádivkou.

A co takhle jídlo z ulice? Zapomeňte na párek v rohlíku. Teď frčí burgery s trhaným vepřovým masem, avokádem, hovězí pastrami nebo poké bowl – nejen to budou nabízet stále populárnější street bistra.

Zážitek slibují ale také ty nejlepší restaurace u nás, česká i moravská vinařství, minipivovary, a kavárny. O děti se postarají v dětském koutku a na baru si budete moci nechat namíchat alko i nealko drinky. Přijďte klidně s vlastní sklenicí a příborem. Neplastujeme, servírujeme na eko nádobí. Nebojte, oplachovačů sklenic máme dost.

Články, které by tě mohly zajímat