Právě vysíláme

Late Night Shopping s Evropou 2 opět ve Štěrboholích

30. září 2019 9:30
Late Night Shopping s Evropou 2 opět ve Štěrboholích

Evropa 2 a Fashion Arena Prague Outlet Ti opět přináší jedinečný den plný zážitků a nakupování – nenech si ujít Late Night Shopping!

V pátek 11. října ve Fashion Arena Prague Outlet opět vypukne jedinečné noční nakupování spojené se zábavným programem, otevřeno bude až do 23 hodin.

Nenech si ujít zážitek z nočního nakupování s prodlouženou otvírací dobou a neopakovatelnou atmosférou. Zábavný program začíná v 18 hodin. Večer bude doprovázet unikátní hudební set od populárního DJ Evropy 2, Ondraye z Dance eXXtravaganza. Nebude chybět ani Nasty proslulý svými zábavnými stand up výstupy nebo moderátorská dvojice Evropy 2 Petr Říbal a Ondřej Urban. Ti se ujmou i vyhlášení výherců soutěže z Ranní show Evropy 2.

 

 

Nejen fanoušci rádia Evropa 2 mohou využít pro originální selfíčka sofa Evropy 2. Dále vás čeká celkem třikrát za večer bubenická show Tokhi & Groove Army nebo velkolepá barmanská show. K dispozici budou koktejlové párty bary se speciální nabídkou od mistrů shakeru z Paipo Cocktails a stan s delikátním občerstvením Bistra Seladon.

Skvělý zážitek z nákupní party umocní i mimořádné nabídky módních značek, které plánují jen pro tento den až o 80 % výhodnější ceny produktů nebo individuální cenové podmínky na konkrétní produkty.

Pro členy Fashion Clubu bude navíc po celý den připravena exkluzivní Fashion Club Party Lounge. Od rána do 17,30 se program zaměří na děti. Chlapci a dívky budou mít k dispozici zdarma dětského kadeřníka ze salónu Funny Sassy, který bude kouzlit účesy s použitím třpytek, kamínků a barvících gelů. Svůj hrací koutek se stavebnicí Lego připravilo i hračkářství Sparkys. Od 18 hodin se Party Lounge promění v ráj VIP služeb zdarma pro členy klubu, včetně služeb pánského holičství Eddie´s Barber, make-up vizážistky z The Cosmetics Store Company, laserové terapie na odstranění chlupků kliniky Altos a exkluzivních masáží podle jávského rituálu ze salónu Taman Sari Spa. Pro všechny registrované členy je připraveno čokoládové překvapení Lindt a sklenka prosecca. Prvních 100 členů klubu získá při nákupu nad 3 000 Kč dárek.

Více informací najdete na stránkách www.fashion-arena.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat