Právě vysíláme

Legendární COMIC–CON míří do PRAHY!

4. listopadu 2019 0:01
Legendární COMIC–CON míří do PRAHY!

Evropa 2 vám přináší soutěž o 3D tiskárnu Original Prusa MK3S.

Posílejte fotky svých nápadů na výtvory, které byste si nejraději na tiskárně vytiskli a ten nejoriginálnější příspěvek odměníme úžasnou výhrou – tiskárnou Original Prusa i3 MK3S!

ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE ZDE

Partnerem soutěže je společnost Průša Research

O Comic–Conu:

Poprvé v České republice proběhne 7. – 9. února 2020 v pražském O₂ universu celosvětově nejslavnější festival pop-kultury Comic–Con.

Budeš mít jedinečnou možnost potkat tolik herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců na jednom místě jako nikdy dříve u nás.

Chybět nebude setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také cosplay, virtuální reality nebo hraní video her.

Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Návštěvníci Comic–Con Prague 2020 se mohou těšit nejen na setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na cosplay, hraní video her, virtuální realitu atd.

Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrají na ploše více než 12 000 m2 multifunkčního kongresového centra O₂ universum. Účast již potvrdily hvězdy světového formátu jako Ron Perlman, představitel filmového Hellboye, Casper Van Dien, známý například z Hvězdné pěchoty nebo Ian McElhinney ze Hry o trůny a další herci a herečky, komiksoví autoři, spisovatelé a jiní vzácní hosté.

Vstupenky na Comic–Con Prague najdete na: www.comiccon.cz/tickets

Články, které by tě mohly zajímat