Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ chystá 3 koncerty! V O₂ areně postaví dosud neviděnou scénu

29. dubna 2019 0:01
LEOŠ MAREŠ chystá 3 koncerty! V O₂ areně postaví dosud neviděnou scénu

Moderátorská ikona Leoš Mareš se vrátí jako zpěvák. Po dvou vyprodaných koncertech vloni v dubnu se celý jeho tým pokusí posunout hranici nemožného a postaví v O2 areně dosud neviděnou, spektakulární, pohyblivou scénu s přechodovými lávkami, centrálním i oválným pódiem vedoucí napříč halou, která má zaručit jediné, aby se všichni diváci cítili co nejblíže centru show.

Hned tři večery po sobě, ve čtvrtek 16. května, v pátek 17. května a v sobotu 18. května tak vystoupí Leoš Mareš s živou kapelou, symfonickým orchestrem, mnoha hosty a mnoha kožichy na koncertech, o nichž se mu ani nesnilo.

Vstupenky můžete zakoupit ZDE! Pokud přemýšlíte, že na jeden z koncertů vyrazíte, pořiďte si lístek co nejdříve. Na vstupenky se tvoří fronty tisíce fanoušků, kteří si jedinečnou show rozhodně nechtějí nechat ujít.

Já to na tom obrovském pódiu prostě miluju. Vždycky jsem jen hvězdy uváděl a najednou jsem si to mohl sám zkusit. Bylo to samozřejmě opojné a já jsem při nabídce dalších koncertů na rok 2018 a poté 2019 nedokázal odolat,“ svěřil se na Instagramu.

Generální partner

Skvělé zážitky, čistou zábavu a pravý party spirit Ti přináší Hanácká vodka, generální partner koncertů!

www.hanackavodka.cz

 

Hlavní partner

Auta Super s.r.o. – prodejce luxusních vozů a vozů prémiových značek s kamennou prodejnou v Praze – více o nás na www.autasuper.eu

Hlavní partner

Ty největší výhody pro vaši letní dovolenou jsou právě teď! A hitem léta je Řecko!

Rezervujte na www.blue style.cz

Články, které by tě mohly zajímat