Právě vysíláme

Lovestream přiveze na Slovensko v srpnu hvězdné interprety! Dorazí Imagine Dragos, The Killers nebo Jason Derulo

4. srpna 2023 10:00
Lovestream přiveze na Slovensko v srpnu hvězdné interprety! Dorazí Imagine Dragos, The Killers nebo Jason Derulo

Víkend 18. až 20. srpna nabídne v Bratislavě na letišti ve Vajnorech tři dny skvělých koncertů a světových show! Dorazí Imagine Dragons, The Killers, Jason Derulo, Martin Garrix nebo Álvaro Soler.

Největším lákadlem Lovestream festivalu je jedna z nejžádanějších kapel současnosti Imagine Dragons v nedělním programu, v sobotu vystoupí dvakrát oceněný světový DJ roku Hardwell a v první den festivalu americká rocková skupina The Killers a tento rok čtyřikrát  oceněný DJ roku Martin Garrix!

Druhý ročník festivalu Lovestream se koná na novém místě – na starém letišti ve Vajnorech v Bratislavě. Organizátoři připravili 3 dny a noci doslova nabité hudbou a skvělou zábavou.

Návštěvníci mají k dispozici kromě světové hudby i zajímavé zóny – ART zóna, zóna pro děti a 3 pódia plné nezapomenutelných hudebních čísel. Organizátoři se na festival zodpovědně připravují,  aktivně komunikují s kapelami a hudebníky, kteří se na fanoušky na Slovensku nesmírně těší.

Nedělní program festivalu Lovestream láme slovenské rekordy v návštěvnosti

Jeden den se však vymyká, a tím je neděle, kdy jako headliner vystoupí Imagine Dragons. O tento den je extrémní zájem, pořadatelé očekávají až 50 tisíc lidí, prodeje neustále stoupají. Management kapely je nadšený ze stage. Dokonce si vyžádali i další dodatečné 30metrové molo k pódiu, takže fanouškové budou mít Imagine Dragons na dosah ruky. Je to pro organizátora výzva, na kterou se velmi těší.

Hlavní stage festivalu Lovestream bude největší, jakou se dosud na Slovensku pro účely festivalu postavil. Tvoje smysly čeká audiovizuální zážitek, který ti vyrazí dech. Množství a kombinace světel, zvukových systémů, LED obrazovek a vizuálních efektů doslova vymaže hranici mezi realitou a fantazií.

Stage bude mít 65 metrů na šířku, 19 metrů bude jeho výška, použitých bude 250 speciálních inteligentních světel, více než 20 laserů a speciálně pyrotechnické efekty a ohně. Autorem je Rudo Tuček.

Další  zajímavostí je Ministry of Fun Stage Tent! Bude mít kapacitu až 15 000 lidí a party tam bude probíhat až do tří hodin ráno. Bude vybavený technologií od Ministry Rental Service. Příprav se na nezapomenutelný zážitek!

 

Články, které by tě mohly zajímat