Právě vysíláme

Luxusním coupé na noční nákupy do FASHION ARENA PRAGUE OUTLET

13. května 2019 0:01
Luxusním coupé na noční nákupy do FASHION ARENA PRAGUE OUTLET

Outletové centrum ve Štěrboholích připravuje jedinečnou akci spojující netradiční zábavný program s nočním nakupováním. Fashion Arena Prague Outlet 17. května 2019 odstartuje Late Night Shopping s Evropou 2. Módní značky nabídnou speciální mimořádné nabídky jen pro tento den, a to až o 80 % výhodněji. Zážitek podpoří moderní současná hudba z DJské show Dance eXXtravaganza Live. Pokud se stanete výherci soutěže v Ranní show Evropě 2, můžete dorazit přímo na akci v opravdu velkolepém stylu, luxusním coupé.

Tento večer rozhodně bude nejen o výhodném nakupování! Návštěvníci Fashion Arena Prague Outlet si mohou užít doprovodný program, o který se tradičně postará Evropa 2. Šťastní výherci z Ranní show Evropy 2 mohou získat po celý týden vouchery v celkové hodnotě 60 000 korun, zapůjčení luxusního vozu na celý víkend nebo soukromý odvoz vozem přímo na Late Night Shopping do Fashion Arena Prague Outlet.

O nezapomenutelný zážitek z nakupování a pořádnou porci moderní hudby se postará ONdray, DJ Brian a DJ Michael C. Nebude chybět unikátní barmanská show, párty bary plné míchaných koktejlů, bistro s vybraným občerstvením, ozvučené sofa Evropy 2 pro stylové posezení nebo bubenická show s workshopem. Členy Fashion Arena Fashion Clubu čekají bonusy v podobě profesionální make-up artistky z The Cosmetic Store Company nebo holičů z Eddie’s Barber Shopu a soukromého light baru.

Součástí Late Night ShoppingEvropou 2 jsou lákavé akce mnoha populárních značek. Namátkou se zákazníci mohou těšit například na nabídky obchodů Pietro Filipi, Karl Lagerfeld, Lee & Wrangler, Gant, Boxer des Rues, Tom Tailor, Calzedonia, Billabong, Barbour nebo Nautica.

Více informací nalezneš na webu: www.fashion-arena.cz/late-night-shopping.

Články, které by tě mohly zajímat