Právě vysíláme

Lyžování na Slovensku vás překvapí!

19. února 2024 0:01
Lyžování na Slovensku vás překvapí!

Náš moderátor Nasty vyráží tento týden do nejznámějších lyžařských středisek na Slovensku.

Na vlastní kůži, lyže i snowboard si vyzkouší Martinské hole, Jasnou a Vysoké Tatry, jedny z nejkrásnějších lyžařských lokalit.

Poslouchejte vysílání Evropy 2, Nasty se totiž bude pravidelně hlásit do vysílání. Nechte se inspirovat a vyrazte také lyžovat na Slovensko.

Lyžařské středisko Winter Park Martinky, Martinské hole

12 kvalitně upravených sjezdovek, vynikající poloha a přírodní sníh. Středisko Winter Park Martinky má všechno, co pro pořádnou lyžovačku potřebujete. Vezměte rodinu nebo partu přátel a perfektně strávený čas může začít. Protože tady se lyžuje až 125 dní v roce.

Tip na ubytování: Hotel Turiec, Martin, www.hotelturiec.sk

Blízko neba, blízko teba – Martinky

Lyžařskou a skialpovou výbavu si můžete zapůjčit v půjčovně FATRA SKI přímo ve středisku na Martinských holích. Více informací na http://www.fatraski.sk/ .

Víc informací o regionu Turiec najdete na www.turiec.com

 

Liptov, středisko Jasná

Liptov je nádherný horský region na severu Slovenska. Díky středsiku Jasná Nízké Tatry je Liptov top regionem na lyžování. Jako jediné středisko na Slovensku může Jasná hostit světový pohár v lyžování.

 Lyžařům Jasná nabídne rychlý přesun až na vrchol Chopku za neuvěřitelných 11 minut! A to díky nové lanovce A6 z Bielej Púte na Priehybu. Skvělou příležitostí v této lyžařské sezoně je také skipass a vstup do volných parků jako bonus ke každé noci, který získáte, když se ubytuje v jednom z těchto hotelu.

Jasná jako největší lyžařské středisko s výbornými podmínkami pro zimní sporty a víc jako 50km perfektně upravených sjezdovek různých obtížností uspokojí jak lyžaře začátečníky, pokročilé lyžaře i rodiny s dětmi.

Lyžovačka je Jasná!

https://www.jasna.sk/cs/

Tip na ubytování: Hotel Grand Jasná, Hotel Grand Jasná | TMR Hotels | Domov

 

Vysoké Tatry

Dopřejte si neopakovatelnou dovolenou plnou zimních dobrodružství a zažijte vysněnou lyžovačku. Zalyžujte si ve Vysokých Tatrách, které nabízejí 24 kilometrů vždy upravených sjezdovek a garanci sněhu 5 měsíců v roce. Ve špičkových střediscích Tatranská Lomnice, Štrbské Pleso a Starý Smokovec vás k oblakům vyveze 20 moderních lanovek a vleků.

V celých Vysokých Tatrách lyžujete na jednotný tatranský skipass, zahřát a vydatně se pobavit můžete v Apres Ski v každém středisku a přesouvání přímo na svah vám ulehčí ekologický SKIbus.

Nechte se unášet vysokohorskými panoramaty a fantastickou atmosférou, které vám nejmenší velehory světa v zimě nabízejí.

https://regiontatry.sk/

Tip na hotel: Grand hotel Praha, Tatranská Lomnice, https://www.tmrhotels.com/grandhotel-praha/sk/ 
Více inspirace na Slovakia.travel.  Slovensko vás překvapí.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat