Právě vysíláme

Metronome Prague odstartuje za dva týdny! Kromě hudby nabídne filmové projekce i únikovou hru

5. června 2023 13:29
Metronome Prague odstartuje za dva týdny! Kromě hudby nabídne filmové projekce i únikovou hru

Osmdesát hudebních vystoupení na sedmi scénách, festival podcastů či úniková hra. Od středy 21. června 2023 do soboty 24. června 2023 ovládne pražské Výstaviště festival Metronome Prague.

Na Metronome nejen za hudbou – s celou rodinou

Krom velkých jmen zahraniční i domácí hudební scény, jako jsou Jamiroquai, Zaz, M83, Moderat, Aurora, Editors, Tove Lo či Monkey Business s hosty z J. A. R., se letošní ročník pyšní atraktivním doprovodným programem Metronome Fair, jehož tématem je Odvaha. Velkou novinkou letošního ročníku je festival podcastů, natáčených živě před publikem přímo z festivalu. Nebudou chybět ani filmové produkce, slam poetry, aktuální debaty, program neziskových organizací nebo úniková hra. Děti a teenageři jsou zváni do Pukec zóny na různé workshopy, do skateparku a pumptracku, fotokoutku, do divadla či na vyhlídkové kolo.

Novinkou je také Metronome Lounge v Křižíkově pavilonu C, který nabídne výstavy, bar a místa na sezení k odpočinku. K relaxaci je připravena také další řada chillout zón po celém areálu.

Gastronomie ze všech koutů světa

Festival nabídne také bohatou gastronomii. K dispozici bude nespočet stánků a foodtrucků s nabídkou české i mezinárodní kuchyně a 500 metrů barů, kde budete, mimo jiné, moci ochutnat speciální Metronome gin. Nabídku vín zajistí několik vinařství s kvalitními víny z Moravy, Francie či Španělska a pivaři na čepu najdou Pilsner Urquell, Proud a Vinohradský pivovar.

Posílená doprava

Auta doporučují pořadatelé nechat na záchytných parkovištích a dopravit se na akci MHD či pěšky. Tramvaje budou posíleny po celý den, noční spoje budou mít dvojnásobnou kapacitu.

Vstupenky

Třídenní vstupenky jsou nyní v prodeji za 3 590 Kč. Organizátoři učinili vstřícný krok k návštěvníkům a tuto cenu zafixovali v předprodeji jako konečnou. Vyšší bude až přímo na místě – 3 990 Kč.

Vstupenky zakoupíte na stránkách www.metronome.cz.

Články, které by tě mohly zajímat