Právě vysíláme

Může být pojištění vozidel Jízda od Pojišťovny VZP, a. s., zajímavé i pro vás?

23. září 2019 9:00
Může být pojištění vozidel Jízda od Pojišťovny VZP, a. s., zajímavé i pro vás?

Komplexní pojištění vozidel Jízda od Pojišťovny VZP, a. s., (PVZP) vstoupilo na trh opravdu razantně. Hned od počátku je zacíleno na slušné řidiče – nebourající řidič dosáhne na ty nejvýhodnější ceny. Pokud tedy jezdíte bez nehod, neměla by vám nabídka PVZP ujít.

Zpozornět by měli řidiči, kteří kromě povinného ručení stojí také o havarijní pojištění, ale jejich auto už nepatří mezi poslední modelové řady. Autopojištění od PVZP je nastavené tak výhodně, že se vyplatí i majitelům starších vozů. Rozhodně totiž nezruinuje vaši kapsu, ale bezpečně vás uchrání před situací, kdy byste v případě zaviněné nehody zůstali bez auta i bez peněz.

Dále se můžete spolehnout i na komplexní rozsah asistenčních služeb, které kromě odtahu zahrnují například i výměnu gumy, dobití baterie nebo dovoz pohonných hmot. Asistenční služby PVZP vás zkrátka nikdy nenechají na cestách ve štychu.

Jen málokdy najdete tak přesné vyjádření poměru cena/výkon jako u pojištění vozidel od PVZP. Zkrátka a jednoduše – podáváte-li za volantem dobrý výkon, můžete se těšit na dobrou cenu. Určitě se proto zamyslete, jestli by se nové autopojištění nehodilo právě vám.

Můžete si ho sjednat na  pobočkách PVZP, na schůzce s obchodním zprostředkovatelem nebo on-line.

Přejeme vám na cestách suché silnice, zdravou předvídavost a ohleduplné kolegy za volantem!

Tady si můžete připomenout, jak se správně zachovat v různých situacích na silnici:

Správné používání blinkrů:

Předjíždění na dálnici:

V koloně:

V křižovatce:

Zipování:

Hlavní spot s Jiřím Kornem:

Články, které by tě mohly zajímat