Právě vysíláme

Na HumbookFestu zářili nejen zahraniční a čeští autoři young adult knih

15. října 2018 10:20
Na HumbookFestu zářili nejen zahraniční a čeští autoři young adult knih

Asi největší pozornost na sebe strhl sympatický vtipálek Sebastian de Castell. Mimo jiné prozradil, proč v jeho magické sérii Divotvůrce vystupuje zrovna kočkoveverčák a ne původně plánovaný mýval. Ze zahraničí dorazily na HumbookFest také spisovatelky Sara Raasch, Claudia Gray a Estelle Maskame. Českou fantasy tvorbu zastupovali Pavel Bareš, Petra Stehlíková a Petra Machová, která na Humboofestu […]

Asi největší pozornost na sebe strhl sympatický vtipálek Sebastian de Castell. Mimo jiné prozradil, proč v jeho magické sérii Divotvůrce vystupuje zrovna kočkoveverčák a ne původně plánovaný mýval. Ze zahraničí dorazily na HumbookFest také spisovatelky Sara Raasch, Claudia Gray a Estelle Maskame. Českou fantasy tvorbu zastupovali Pavel Bareš, Petra Stehlíková a Petra Machová, která na Humboofestu představila svůj knižní debut Dračí město.

Na festivalu měli svou besedu i youtuber Karel Kovář alias Kovy a nejmenší česká cestovatelka Dominika Gawliczková, která posluchače v sále bavila neuvěřitelnými historkami ze svých cest po Jižní Americe.

A velký úspěch měla i beseda o tvůrčím psaní, kterou vedl spisovatel Pavel Renčín. Velkým oživením festivalu byli navíc cosplayeři, jejichž propracované kostýmy nenechaly nikoho chladným.

Pokud jste HumbookFest 2018 promeškali, příští ročník si už rozhodně nenechte ujít. Zábava je zaručena!

A tenhle sport znáte? Možná si extrémní žehlení získá i vás

Články, které by tě mohly zajímat