Právě vysíláme

Nákupní party roku Late Night Shopping s Evropou 2!

1. října 2018 8:00
Nákupní party roku Late Night Shopping s Evropou 2!

V pátek 12. října se uskuteční jedinečná nákupní party v nejznámějším pražském outletu Fashion Arena Prague Outlet, kterou ocení nejen všichni „shopaholici“. Připravili jsme pro vás netradiční akci – Late Night Shopping s Evropou 2.

Všechny obchody budou otevřeny až do 23 hodin, čekají vás nespoutané slevy až 50 % z outletových cen a celý večer bude doprovázet unikátní hudební set od populárních DJ´s Evropy 2. Připraven bude i další bohatý doprovodný program.

Noční nakupování, mimořádné slevy, limuzína k dispozici pro nejbláznivější selfíčka, light bar na speciální míchané drinky, barber shop, stylista pro individuální líčení a skvělá hudební produkce pod taktovkou rádia Evropa 2. To je stručný výčet důvodů, proč přijet na noční nákupy. Pro členy Fashion Arena Fashion Club, kterými se budete moci stát i na místě, je navíc připraven VIP program, který se ponese ve znamení mnoha překvapení. Členové klubu dostanou ve VIP Lounge na uvítanou sklenku Prosecca a okusí delikátní finger food z bohatého rautu. Za vaši pozornost stojí mimořádné nabídky, které právě na tento večer nabídnou dodatečné až 50% slevy z outletových cen.

www.fashion-arena.cz

5 aktuálních seriálů od Netflixu, které si nenechte ujít

 

 

Články, které by tě mohly zajímat