Právě vysíláme

Nákupní party roku Late Night Shopping s Evropou 2

10. října 2018 11:56
Nákupní party roku Late Night Shopping s Evropou 2

Nejstylovější nákupní party roku je již za dveřmi. Zažijte Late Night Shopping s Evropou 2, nákupy, které vám nedají spát. Již tento pátek 12. října ve Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích budou všechny obchody otevřeny až do 23 hodin a nejen shopaholici si přijdou na své. Ponořte se do víru hudby, zábavy a nespoutaných slev až – 50 % z outletových cen.

Mimořádné nabídky pro vás má připraveno více než 70 značek. Vaši pozornost přilákají prémiové značky: GANT, NAUTICA, S.Oliver, United Colors of Benetton, Calvin Klein, Swarovski a mnoho dalších. Například Versace Jeans nabízí dodatečnou slevu až 57 % z outletových cen na vybrané produkty, Pietro Filipi až 50 %. Prádlo, kabáty, kalhoty, košile, džíny i další oděvy, to vše nabízí v rámci Late Night Shopping za výhodnější outletové ceny Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích. Na své si přijdou i milovníci sportu, jedinečné nabídky mají připraveny značky jako Hannah, ADIDAS, Nike Factory Store nebo Puma. Kosmetické radosti pořídíte v The Cosmetics Company Store a ve Fann Parfumerii s až 70% slevami z outletových cen.

Pro členy  Fashion Arena Fashion Club je navíc připravena speciální Party Lounge, kde se budou moci nechat hýčkat zdarma:

  • sklenkou Prosecca
  • delikátním finger food
  • službami stylistky
  • holičem z Eddie’s Barber Shop
  • líčením od The Cosmetics Company Store.

www.fashion-arena.cz

Články, které by tě mohly zajímat