Právě vysíláme

Nikdo dnes nechce být sám, jak tedy konečně najít vytoužený protějšek?

8. dubna 2019 7:00
Nikdo dnes nechce být sám, jak tedy konečně najít vytoužený protějšek?

Možná jste single a nežijete si vůbec špatně. Máte výbornou práci, ideální rodiče, partu dobrých přátel a vlastní zázemí ve velkém městě, což určitě v součtu není vůbec málo. Něco tomu však ještě chybí, například takový partner do nepohody. Nemusíte přitom chodit na diskotéky nebo na plovárnu, zvláště pokud podobná místa z nějakého důvodu navštěvujete spíš neradi. Nabízí se také internet, díky němuž se seznamuje až třetina dnešních párů. Proč by to tedy nemohlo vyjít i vám?

Trávit čas ve dvou je rozhodně o moc příjemnější!

Říká se tomu sdílení, ať už společně sedíte u televizní obrazovky nebo se chystáte na bowlingový turnaj. Když děláte věci ve dvou, rozhodně se nenudíte, vždy je o čem diskutovat a prožívat s někým společný koníček je v každém případě hodně zábavné. Podíváte-li se potom prakticky na libovolné seznamky zdarma, prohlédnete si už během pouhých pár minut několik vyplněných profilů. Snadno si je můžete filtrovat i podle věku, regionu nebo třeba i zájmů, co vás mohou teoreticky spojovat. Nikde také není psáno, že se musíte registrovat jen na jediném podobném portálu, existuje jich totiž celá řada. Pokud váháte nad některými z nich, určitě pomohou recenze seznamek. Ty dobře prověřené pak nabízí vhodné pole působnosti pro všechny dlouhodobě nezadané – právě tady můžete začít randit, psát si s někým, s kým si máte co říct nebo se prostě jen trochu rozhlížet.

Nebojte se někoho oslovit, internetové seznamky hodně přejí i těm, kteří jsou od přírody spíše introverti a nemají v lásce zrovna moc úspěchů. Vážná seznámení v reálu jsou pak celkově trochu složitější, ale když se s protějškem znáte už nějakou dobu po síti, ostych opadne, protože jste si vyměnili pár delších vzkazů a rozhodně máte téma pro další konverzace.

Prohlédněte si fundované recenze, snáz se pak rozhodnete.

Nemusíte nikam spěchat, protože než bude léto v plném proudu, ještě to nějakou dobu potrvá a příjemné venkovní teploty maximálně přejí poznávání nových tváří. Při rozhodování určitě napoví nejen elite date recenze, ale také informace o dalších seznamkách, které si tak můžete dobře prohlédnout ještě před registrací a získat pár zajímavých tipů k dobru. O to snadněji se pak seznámíte, nabízí se třeba portály jako e-darling, kde sice za vytvořený profil zaplatíte určitý finanční paušál, ale na druhou stranu budou k dispozici nadstandardní služby. Mimochodem, na co byste si měli dávat pozor, když se seznamujete online? Internet totiž není žádný prosluněný park plný zeleně, v některých jeho zákoutích mohou čekat i nepříjemná překvapení. Co konkrétně máme na mysli?

  • Heslo. Samozřejmě by nemělo být totožné jako to do mailu nebo na sociální sítě. To je základ!
  • Profilová fotka. Neměla by být vyzývavá. Už vůbec pak nemějte v galerii fotky, o kterých nechcete, aby je viděl takřka každý. Zkuste styl fotek z maturitního tabla. Pro začátek postačí!
  • Utajené informace. Aneb určitě nesdělujte nikomu nic, co byste nejraději nechali spíš pod pokličkou. Vzkazy jsou ošemetná věc, některé záležitosti je pak lepší probrat až ve vztahu.

Sečteno a podtrženo, seznamovat se zrovna na internetu může mít četné výhody a během zimních měsíců se přinejmenším nebudete tolik nudit – a možná najdete drahokam, na jaký jste dlouhá léta čekali. Náhoda má totiž velkou moc a neustálým nahazováním prutu chytíte dobrou rybu i tam, kde byste to nejméně čekali, když si vypůjčíme jedno antické úsloví. Nakonec, o nic vlastně nejde, maximálně prohodíte pár vět a půjdete zase o dům dál, ale když si padnete do oka, nikdo vám nebrání dohodnout si osobní schůzku. A pak se už samozřejmě uvidí, jestli přeskočí jiskra nebo budete hledat ještě dál…

Články, které by tě mohly zajímat