Právě vysíláme

Noční párty ve FASHION ARENA PRAGUE OUTLET s EVROPOU 2

6. května 2019 18:01
Noční párty ve FASHION ARENA PRAGUE OUTLET s EVROPOU 2

V pátek 17. května se opět uskuteční jedinečná nákupní party, kterou ocení nejen všichni „shopaholici“. Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích připravuje netradiční akci plnou nespoutané zábavy – Late Night Shopping s Evropou 2. Nenechte si ujít zážitek z nočního nakupování s prodlouženou otvírací dobou všech obchodů do 23:00 hodin. Navíc celý večer bude doprovázet unikátní hudební set od populárních DJs Evropy 2. Těmi to ale nekončí, připraven bude i další bohatý doprovodný program.

Noční nakupování, mimořádné nabídky, dva párty bary na speciální míchané drinky, venkovní chill-out zóna, bubenická show spojená s workshopem, velkolepá barmanská show, bistro s lákavým občerstvením, ozvučené sofa Evropy 2 pro bláznivá „selfíčka“ a samozřejmě skvělá hudební produkce pod taktovkou rádia Evropa 2 a DJská show Dance eXXtravaganza Live, kterou po celou dobu bude moderovat Pavel Říbal. To je stručný výčet důvodů, proč přijet do štěrboholského outletového centra na noční nákupy. Pro členy Fashion Arena Fashion Clubu, kterými se budete moci stát i na místě, je navíc připraven VIP program, který se ponese ve znamení mnoha překvapení. Například budou k dispozici služby Eddie’s Barber Shopu, make-up artisku z The Cosmetic Store Company a Fashion Club Lounge s občerstvením.

Za pozornost stojí ale i mimořádné nabídky od nejpopulárnějších značek, které plánují až o 80 % výhodnější ceny produktů nebo individuální cenové podmínky na konkrétní produkty. Nezaspěte atraktivní nabídky od značek jako Gant, Karl Lagerfeld, Tom Tailor, Lee & Wrangler, Nautica, Barbour, Alpine Pro nebo The Cosmetics Company Store.

„Akce Late Night Shopping s Evropou 2 se stává ve Fashion Arena Prague Outlet vyhledávanou událostí. V říjnu loňského roku se setkala s obrovským úspěchem, a proto ji s radostí na přání zákazníků zařadíme i letos. Návštěvníci se mohou těšit na opravdu bohatý program i zajímavé nabídky známých módních značek“, říká Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

Články, které by tě mohly zajímat