Právě vysíláme

Pavel Callta zve do Fora Karlín na životní koncert a double křest! Už na začátku listopadu.

16. září 2019 9:00
Pavel Callta zve do Fora Karlín na životní koncert a double křest! Už na začátku listopadu.

Legendární Forum Karlín zažije 7. listopadu velkou akci. Zpěvák a hudebník Pavel Callta zde bude křtít nejen další desku, ale také novou knihu. Na koncertu zazní všechny doposud vydané songy a na pódium dorazí také hudební hosté. Staň se součástí životního momentu Pavla a odnes si nezapomenutelný zážitek!

Pavel Callta je autor mnoha rádiových singlů jako je např. Terapeut, Zrzka, Tak promiň, Nezapomeň nebo Píšem si svůj sen, song, který zazněl mimo jiné na koncertech Leoše Mareše ve Foru Karlín v roce 2017…

A o dva roky později, na stejném místě, přesně 7. listopadu prožije Pavel svůj vlastní sen „Můj životní koncert a křest“.

Držitel cen Evropy 2 jako Zpěvák roku, platinové desky za album „Momenty“ a zlaté desky za album „Součást“ zahraje na koncertu se svou kapelou a představí celou řadu speciálních hostů. To si přece nesmíš nechat ujít.

Těšit se můžeš kromě živého vystoupení na křest nového alba včetně knihy, na které Pavel dlouhodobě spolupracuje s nakladatelstvím Albatros. Přijď s Pavlem Calltou prožít jeho doposud největší životní koncert a křest.

Vstupenky na koncert najdete zde: https://www.ticketstream.cz/akce/pavel-callta-muj-zivotni-koncert-a-krest-126009

 

Partnerem koncertu je advokátní kancelář Dostál a Sorokáč. Více na www.ak-ds.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat