Právě vysíláme

Podaří se Vlhové ve Špindlu to samé, co před čtyřmi lety?

23. ledna 2023 0:01
Podaří se Vlhové ve Špindlu to samé, co před čtyřmi lety?

Když se Petra Vlhová na Světovém poháru ve Špindlerově Mlýně představila naposledy, rozpoutalo se doslova šílenství.

Burácející davy, slovenské vlajky a tisíce fanoušků vytvořily atmosféru, na kterou ti, kteří tam byli, nikdy nezapomenou. Bude slovenská hvězda na stupni vítězů i tentokrát?

Za chvíli to vypukne!

Nejbližší víkend si určitě zakroužkujte v kalendáři a přijďte se podívat na Světový pohár ve Špindlerově Mlýně, který se na toto místo vrací po čtyřech letech. Budete mít možnost vidět ty největší ženské lyžařské hvězdy současnosti – olympijskou vítězku z Pekingu Petru Vlhovou, Američanku Mikaelu Shiffrin a také naši jedničku Martinu Dubovskou.

Získejte podpis a selfie s Petrou Vlhovou

Kromě skvělých lyžařských výkonů se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, který v neděli oživí talkshow a autogramiáda Petry Vlhové. Ti nejrychlejší si navíc odnesou i selfie s ní. Jak ho získat?

To se dozvíte ve stánku národní destinační organizace Slovakia Travel, jejíž tváří je už zmiňovaná Petra Vlhová. Získáte tu také spoustu zajímavých tipů na ideální místa pro vaši zimní dovolenou na Slovensku nebo vychytávky lyžařských středisek. Inspirujte se zlatou Petrou Vlhovou a vyrazte na Slovensko za sněhovými zážitky.

Články, které by tě mohly zajímat