Právě vysíláme

Přijeďte na degustaci kvalitního vína do VINAŘSTVÍ SKOUPIL

18. února 2019 6:40
Přijeďte na degustaci kvalitního vína do VINAŘSTVÍ SKOUPIL

Vinař a sommeliér Petr Skoupil založil Vinařství Skoupil v roce 1992 a od té doby se orientuje na kvalitní, jemná a technologicky čistá vína s minimálním obsahem hořčin. Za tato vína byl pan Skoupil vyhlášen v roce 2008 vinařem roku České republiky. Jeho práce si cení také na soutěžích v zahraničí, například v Paříži nebo na soutěži Best Of Nation v San Franciscu.

Ve vedení vinařství mu pomáhají jeho synové Ing. Petr Skoupil, ml. a sommeliér František Skoupil, kteří vinařství rozšířili o příjemný penzion s neopakovatelným výhledem na vinohrady kolem obce Velké Bílovice v srdci Jižní Moravy. Od roku 2020 bude otevřen také degustační prostor Sklep 38 s ubytováním.

Degustace probíhají také v penzionu Vinařství Skoupil, který má celkem 15 pokojů a restauraci pro 100 osob, jež se skvěle hodí pro pořádání teambuildingů i svateb. Perfektní servis a jedinečné víno penzionu vyneslo ocenění Top vinařský cíl 2014. Víno si také můžete objednat v pohodlí domova z e-shopu www.skoupil.com.

Nicméně vinařství nesbírá ocenění pouze za chuť, ale také za design svých lahví. Za etiketu Terroir si v roce 2016 zasloužili dokonce významné ocenění Reddot Design Award a v roce 2018 German Design Award. Více z krásné vizuální složky Vinařství můžete obdivovat na facebookovém nebo instagramovém profilu Vinařství Skoupil (@vinarstvipetrskoupil).

Jedinečné víno a pohodlný penzion dělají z Vinařství Skoupil perfektní tip na výlet. V průběhu května budou ochutnávky vína probíhat také v nové prodejně přímo ve vinařství. Nejbližší akce ve vinařství bude soutěž o 38 nejlepších sektů České republiky (www.sklep38.cz), takže když si svůj výlet naplánujete na začátek dubna, budete u toho.

Články, které by tě mohly zajímat