Právě vysíláme

První nadační kampaň na českém TikToku podpořila Safari Park Dvůr Králové

24. srpna 2021 11:11
První nadační kampaň na českém TikToku podpořila Safari Park Dvůr Králové

Projekt „Pozvi zvíře“ je první nadační kampaní na TikToku v České republice. Další zajímavostí ovšem také je, že se této pomoci pro dobrou věc, zúčastnil rekordní počet influencerů. Celkově 19 tvůrců, které organizace WELOVEFUN spojila a rozhodla se tak podpořit Safari Park Dvůr Králové, který kvůli koronavirovým opatřením přišel o návštěvníky. Část tvůrců natočila videa přímo v Safari Parku a druhá část se zúčastnila distančně z domova, kdy tým WELOVEFUN zvolil netradiční strategii řetězové výzvy. Videa byla velmi kreativní, promyšlená a kvalitně natočená, výsledek působil příjemně a nenuceně.

Díky partnerství WELOVEFUN a samotného TikToku, poskytla platforma unikátní místo pro inzerci této kampaně #PozviZvire v sekci „objevuj“, kde se všechna videa pod tímto hashtagem nachází.

Právě ve spolupráci s influencery začala vznikat zajímavá videa, v nichž se diváci vždy o daném zvířeti dozvěděli nějakou zajímavost. „Každý z nás si vybral jedno z místních zvířat, které jsme pozvali na oběd nebo večeři a natočil s ním krátké propagační video s popisem o něm,“ uvedl mluvčí WELOVEFUN Petr Adam.

„Kampaň naplnila naše očekávání. Jsem vděčný celému týmu za celkové nasazení v přípravách i samotné realizaci první nadační kampaně. Opět jsme ukázali lidem, že TikTok dokáže být užitečným nástrojem v mnoha směrech. Už teď připravujeme větší, propracovanější a úspěšnější události,” dodává zakladatel a leader organizace WELOVEFUN Petr Horálek

Videa se u fanoušků těšila velkým ohlasům, někteří dokonce natočili svá vlastní. Klipy celkově získaly přes 4 miliony zhlédnutí, s více než 600 tisíc likeů, přes 1480 sdílení, 7734 komentáři a mírou zapojení 15%. 

„Spolupráce s mladými TikTokovými tvůrci pro nás byla novou zkušeností. Děkujeme jim za jejich snahu a skvělé nápady, kterými podpořili safari park,“ říká mluvčí Safari Parku Dvůr Králové Zuzana Boučková.

WELOVEFUN sdružuje v současné době 25 nejúspěšnějších českých influencerů na TikToku a ve spolupráci s marketingovými specialisty nabízí kromě komerční spolupráce a tvorby kampaní i poradenství se správou profilu a další služby. Více o WELOVEFUN se dozvíte zde.

Články, které by tě mohly zajímat