Právě vysíláme

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2019 pro Českou a Slovenskou republiku zná své vítěze

28. srpna 2019 11:55
SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2019 pro Českou a Slovenskou republiku zná své vítěze

Ve Španělském sále Pražského hradu se v úterý 27. srpna uskutečnilo finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pro Českou a Slovenskou republiku. Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí světa, zná nyní jména vítězů pro Českou a Slovenskou republiku. Stali se jimi Klára Binderová a Sebastián Klimeš za Českou republiku a Charlotta Kušnírová a Andrej Chamula za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále, kde si TOP 15 finalistů rozdělí garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 20.000.000,- Kč.

O nových nadějích světového modelingu rozhodovala porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedli například topmodelky a tváře soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2019 Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, Marissa Surmenkow – ředitelka Elite Model Look World či ředitel soutěže a spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Sáša Jány, který o soutěži říká: „Mám velkou radost z finálového galavečera Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Vynikající úroveň všech finalistů a finalistek nám jako agentuře dává velký prostor na realizaci skvělých modelingových kariér.“

Vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pro Českou a Slovenskou republiku mají slibně nakročeno k tomu zazářit na domácí i světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků soutěže. „Jsem přesvědčený, že jsme dnes večer představili nové modelky s potenciálem Denisy Dvořákové, Hany Jiříčkové či Lindy Vojtové nebo Michaely Kocianové. Co se týká mužů, těší mě, že to byl historicky jednoznačně nejsilněji obsazený ročník. Vítězům budu na světovém finále držet palce, aby zabodovali tak, jako Josef Utěkal, Martin Burian či Bára Podzimková, Jana Tvrdíková nebo Eva Klímková,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Čestnou předsedkyní poroty 28. ročníku projektu Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala supermodelka a podporovatelka nadace Alsa, Daniela Peštová.

Jako v předchozích ročnících se i tohoto slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například vítězka světového finále Elite Model Look 2016 Jana Tvrdíková, světová vítězka Elite Model Look 2013 Eva Klímková a slovenské topmodelky Barbora Brušková, Sasha Gachulincová, Linda Nývltová a další.

O vynikající hudební zážitek se v rámci finále postarali Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Finálovým večerem provázel Jakub Prachař.

Hlavním módním partnerem finálového večera byla společnost Luxury Brand Management. Ta má ve svém portfoliu více než dvě desítky luxusních značek, jako například Bottega Veneta, Valentino, Saint Laurent, Givenchy, Alexander McQueen, Dior Homme, Versace, Balmain, Ermenegildo Zegna či v poslední době velmi populární značky Balenciaga, Off White a Vetements. Své butiky provozuje na přední pražské nákupní třídě – Pařížské ulici.

Finále představilo i tvorbu úspěšného českého módního návrháře Lukáše Macháčka, kterou přinesla společnost Finin Group. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová exkluzivně debutovala v roli módní návrhářky, kdy představila kolekci značky Farah X Michaela K, kterou tvoří ve spolupráci s Farah Kimia.

Projekt Elite Model Look se i tento rok spojil s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf v minulosti dlouhodobě spolupracovala se světově známými celebritami, včetně topmodelek jako např. Claudia Schiffer a Heidi Klum a již poněkolikáté se stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu. “Jsem rád, že jsme se značkou Schwarzkopf mohli být i v letošním roce partnerem modelingové soutěže Elite Model Look v České republice a na Slovensku. Loňské umístění českých a slovenských finalistů na předních příčkách světového finále jsou jasným důkazem špičkové úrovně a prestiže této soutěže v ČR a SR a smysluplnosti naší spolupráce. Českým a slovenským vítězům a vítězkám gratuluji a přeji hodně štěstí na světovém finále i v jejich budoucí kariéře“, říká k projektovému partnerství Aleš Malenka, generální ředitel společnosti Henkel ČR a ředitel divize Beauty Care ČR a SR.

Letitým partnerem soutěže je značka Rowenta, která ve spolupráci s agenturou Elite vyvíjí produkty pro péči o vlasy a tělo řady Rowenta for Elite Model Look. Oficiálním kosmetickým partnerem se stala značka Profiskin.cz/sk, prodejce několika kosmetických značek jako např. ARTDECO, MineTan a další. Dalšími partnery byly klenotnická značka ALO diamonds a lifestylový magazín FEMINITY.

V dubnu a květnu se v obchodních centrech po celé ČR a SR uskutečnilo celkem 25 castingů, které přilákaly pozornost velkého množství mladých žen a mužů. Soustředění před samotným finále proběhlo od 22. srpna v pražském hotelu Ambassador Zlatá Husa, kde byli zároveň finalistky a finalisté ubytováni. Před zahájením galavečera měli hosté možnost  vychutnat si exkluzivní šampaňské G.H.Mumm. Po slavnostním finále se hosté přesunuli na afterparty do Art Restaurant Mánes.

30.8.2019 se uskuteční casting, kterého se můžou zúčastnit zájemci, které láká svět modelingu. Casting se uskuteční od 15 hodin v Hotelu Ambassador a je určený pro ženy mezi 13 až 21 lety s výškou nad 170 cm a pro muže, kterým je 15 až 23 let a měří více než 183 cm. Více informací naleznete na instagramu Elite Prague.

Články, které by tě mohly zajímat