Právě vysíláme

Soutěž o jízdu ve skutečné formuli pokračuje! Tentokrát ukažte, jaký jste expert na FORMULI 1

30. května 2018 12:08
Soutěž o jízdu ve skutečné formuli pokračuje! Tentokrát ukažte, jaký jste expert na FORMULI 1

Jste expertem na Formuli 1?

Dokažte to! Tipněte si, kteří tři jezdci obsadí místa na pódiu Velké ceny Francie (PP 24. června na Sport2), a můžete vyhrát jedno z míst na motokárových závodech o jízdu v opravdové formuli. Velká Česko-slovenská soutěž stanic Sport1 a Sport2 a stáje Effective Racing vstupuje třetím kolem do své druhé poloviny! Ukažte, jak máte nastudované jezdce a monoposty a uhádněte, kdo nejlépe zvládne nástrahy nového okruhu Paula Ricarda.

Své tipy můžete do 20 června přidávat na soutěžní microsite www.soutez-sport1tv.cz.

V prvních dvou kolech zasílali diváci stanic Sport1 a Sport2 fotografie, ve kterých vyjadřovali svou lásku k Formuli 1. Osm nejlepších z obou kol si následně dalo dostaveníčko na motokárových závodech. Někteří dokonce i s rodinnými fankluby.

Na pražském motokárovém okruhu CM Karting se za přítomnosti oblíbeného komentátora Josefa Krále v polovině května utkali o jedno ze čtyř míst ve velkém finále na Slovakia Ringu. A ten nejlepší z nich, Tomáš Kočí měl po závodě upřímnou radost. Ostatně, na nejlepší záběry jak z pražského závodu, tak toho bratislavského, kde triumfoval Matúš Mičian, se můžete podívat v následujícím videu.

Tak na co ještě čekáte? Pokud chcete zažít podobně vzrušující zážitek, stačí si do 20. června tipnout ty nejrychlejší závodníky VC Francie. A pokud následně prokážete své závodnické kvality, třeba se i vy přidáte k Tomášovi a Matúšovi ve velkém finále, které se uskuteční na konci léta na Slovakia Ringu. Čeká vás velký souboj v závodním speciálu Alfa Romeo 147 GTA o hlavní výhru, jízdu ve Formuli Renault 2.0.

Články, které by tě mohly zajímat