Právě vysíláme

Splňte si sen a dopřejte si druhou dovolenou zadarmo

29. července 2019 9:00
Splňte si sen a dopřejte si druhou dovolenou zadarmo

Láká vás výprava za mexickými pyramidami nebo poznávání císařských měst v Číně? Potřebujete jenom trochu štěstí a můžete vyhrát zájezd za 70 000 korun. Stačí, když si sjednáte cestovní pojištění u PVZP a zapojíte se do soutěže o atraktivní ceny.

Kromě zájezdu za sedmdesát tisíc ještě můžete vyhrát mobilní telefon iPhone X nebo výkonný iPad. A nemusíte pro to udělat nic víc, než se zaregistrovat do soutěže na webu soutezozajezd.cz ‒ to můžete udělat přes internet a stejně tak online si sjednáte i cestovní pojištění.

Na cestách nespoléhejte na modrou kartičku

A bez toho byste na cesty mimo Česko rozhodně neměli vyrážet, kartička od vaší zdravotní pojišťovny vám v Evropě nebo jinde v zahraničí nestačí. Případné ošetření u lékaře nebo problémy s autem vás v cizině můžou stát desítky až stovky tisíc, přitom za cestovko zaplatíte jenom pár stokorun ‒ například týdenní pobyt v oblíbeném Chorvatsku vyjde tříčlennou rodinu zhruba na pětistovku.

Jedete na dovolenou až v zimě? Pojistěte se už teď!

Soutěž trvá až do konce letošního roku. Zapojit se ale můžete už teď, i když dovolenou plánujete třeba až na podzim nebo o Vánocích, cestovní pojištění si můžete sjednat předem.

Pojištění si můžete sjednat i osobně na všech pobočkách Pojišťovny VZP, a. s. (PVZP) nebo Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR. Až do 30. srpna se vyplatí přijít na pobočku, pokud jste pojištěncem VZP ČR: na pojistné dostanete 50% slevu

Články, které by tě mohly zajímat