Právě vysíláme

Velká soutěž o Svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč je zase tady!!!

13. února 2023 0:01
Velká soutěž o Svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč je zase tady!!!

Jste zamilovaný pár, který přemýšlí nad svatbou, nebo jste už dokonce zasnoubení?

Tak tu máme soutěž právě pro Vás! Vyhrajte ji na Evropě 2 v naší soutěži o Svatbu snů.

A jak se do soutěže přihlásit? Stačí, když nám přes soutěžní formulář pošlete se svým partnerem nebo partnerkou Vaši společnou fotku. Buďte co nejoriginálnější, fantazii se meze nekladou.

Napište nám k tomu o sobě ještě pár řádků a tím se do soutěže přihlásíte. Může tak začít vaše společné dobrodružství a následně společná cesta životem.

Ale pozor: do soutěže se můžete přihlásit jen do neděle 26. února 2023! Tak neváhejte!

Ze všech fotek a příběhů vybereme 20 nejoriginálnějších, které postoupí do dalšího kola. Pak už na Vás budou čekat další výzvy, soutěže a úkoly… Soutěžíme o svatbu snů a proto si dáme záležet, abychom našli ten nejlepší pár!

Soutěž vyvrcholí v pátek 28. dubna 2023 soutěží mezi dvěma posledními páry ve velkém finále v Ranní show! Ale vítěz může být jen jeden… Tedy dva, soutěžíme přece v párech… A soutěžíme o hodně.

Vítězný pár vyhraje Svatbu snů v hodnotě půl milionu v hotelu Sen! Žádné starosti, zařizování… Nejen, že Vám tu krásnou svatbu zaplatíme, ale o vše se postaráme, aby jste si svůj den maximálně užili.

Že by se Vám taková svatba líbila?

Pro všechny máme navíc připravený příspěvek ke Zlatému spoření na www.zlaty-zivot.cz, zadejte akční kód E2500 a získáte od nás 500 korun do začátku. Kód je platný do pondělí 31. července 2023.

20 postupujících párů dostane od partnera soutěže pamětní stříbrné svatební tolary a vítězný pár získá, kromě samotné svatby, i zlatý svatební dukát od České mincovny.

Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže ZDE!!!

Partnerem soutěže je Česká mincovna:

 

Chytrá investice? Investice do zlata! Hodnota zlata časem roste!

Proč je o investiční mince Český lev takový zájem? Nesporná výhoda investičního zlata totiž je nezatížení daní z přidané hodnoty. V nabídce České mincovny najdete několik váhových variant. To umožní investorovi jednoduše regulovat, kolik finančních prostředků uloží do drahých kovů, s tím, že ve zlatě je u mince Český lev rozptyl od půl gramu až po desetikilového obra.

Ne vždy má zájemce o bezpečné uložení úspor celou částku najednou pohromadě. S produktem Zlaté spoření od České mincovny si mohou zájemci prostřednictvím pravidelných měsíčních plateb uchovat hodnotu svých peněz. Díky značnému potenciálu zhodnocení je investiční zlato bez DPH ideálním prostředkem spoření do budoucna. Nejprve si zvolíte formu: buď můžete každý měsíc spořit konkrétní částku nebo peníze spořit pro koupi konkrétního produktu. Spořit lze od pětisetkoruny a všechny potřebné informace najdete na webových stránkách České mincovny.

Česká mincovna: již 30 let razíme tradiční hodnoty. Výrobce investičních mincí s trvalou hodnotou.

www.ceskamincovna.cz

Články, které by tě mohly zajímat