Právě vysíláme

STUDENT AGENCY je tím správným místem pro všechny cestovatele

10. října 2019 11:39
STUDENT AGENCY je tím správným místem pro všechny cestovatele

A tím myslíme opravdu úplně všechny, ať už dobrodruhy, rodiny s dětmi, sportovce i ty, kteří se chtějí na svých cestách vzdělávat.

Nejraději cestujete s batůžkem na zádech, objevujete zajímavá města, památky nebo neuvěřitelnou přírodu? Vsaďte na letenky od STUDENT AGENCY, vezmou vás totiž do Evropy, Ameriky, Asie, snad kamkoliv. Stačí si vybrat na stránce www.studentagency.cz. Skvělým tipem, který ocení ten, kdo nerad zůstává dlouho na jednom místě, jsou multi-city letenky. Ty umožňují nakombinovat si lety s přestupy tak, aby byl prostor pořádně prozkoumat každou z destinací.

Do cestování na vlastní pěst se raději nepouštíte a spoléháte spíše na zájezdy od cestovních kanceláří? Zamiřte na portál dovolena.cz, kde najdete nabídky letních dovolených zahrnujících luxusní hotely, all inclusive a pohodu na pláži. A že se vám ani v zimě nechce zůstávat doma? Máte dvě možnosti, buď zvolíte útěk do tepla a lehárko v exotice, nebo si budete užívat lyžování na zasněžených svazích, obojí pak najdete na webu www.dovolena.cz.

Chcete cestování spojit s pilováním cizích jazyků nebo plánujete vyslat za vzděláním svoje děti? Pobyty v zahraničí jsou jasná volba, protože když propojíte jazykové kurzy s poznáváním zajímavostí a kultury dané země, učení jde téměř samo. Ve STUDENT AGENCY mají specialitu také pro vysokoškoláky, kteří chtějí zažít dobrodružství během prázdnin. Program Work And Travel umožňuje pracovat a následně i cestovat v Americe. Vše najdete na stránce www.jazykovepobyty.cz.

A poslední tip, který ocení všichni cestovatelé – jestli potřebujete před cestou zajistit víza, pojištění, transfery nebo půjčení auta, víte kam zamířit: www.studentagency.cz.

Články, které by tě mohly zajímat