Právě vysíláme

Taky se nemůžeš dočkat, až zase vyrazíš k moři? Nebo na párty? A co takhle stihnout obojí najednou?

3. května 2021 7:00
Taky se nemůžeš dočkat, až zase vyrazíš k moři? Nebo na párty? A co takhle stihnout obojí najednou?

Užij si originální dovolenou s Party Expressem a Evropou 2 v nejlepší evropské party destinaci! Od konce června do konce srpna můžeš vyrazit speciálním vlakem RegioJetu do chorvatského Zrće a užít si tam super relax.

Party začíná od první minuty, kdy nastoupíš do Party ExpressuPraze, Brně nebo Bratislavě. Ať si vybereš jízdu na sedačce nebo na lůžku, během chvilky potkáš nové kámoše a za pár hodin jsi pohodlně a ve skvělé náladě v Chorvatsku, na ostrově Pag. Tam tě bude čekat ubytování v apartmánech, které jsou jen pár kroků od moře.

Přes den relax na lehátku, aktivity, pool party, party boat, na které potečou drinky proudem, plážové hry, grilovačky a další šílenosti, které jsou s dovolenou snů neodmyslitelně spojené. A večer další party i s českými a slovenskými DJs.

Na vyhlášenou Zrće Beach dojedeš pohodlně autobusem. Můžeš si vybrat, jestli to rozjedeš v klubu Noa, postaveném přímo na moři, anebo radši v Papaye – šestém nejlepším klubu světa.

Nemáš dost? Přidej ještě vůně místních specialit, procházky pro promenádě, lemované restauracemi, kavárnami a bary. Možností je spousta, vyber si, co tě baví nejvíc.

Máš tak trošku obavu, jak to letos s letní dovolenou vlastně bude? Ničeho se neboj!

Party Express garantuje klientům vrácení peněz v případě, že se zájezd nebude moci konat. „Klient je u nás na prvním místě a nemusí mít strach, že by o peníze přišel. Věříme, že se situace bude zlepšovat a s co možná nejmenšími omezeními si všichni užijí tu nejlepší dovolenou“, říká Jan Blažek, jeden ze zakladatelů projektu.

Co ty na to, jedeš v tom s námi?

Více informací najdeš na stránce Party Express.

Články, které by tě mohly zajímat