Právě vysíláme

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

1. listopadu 2022 9:00
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

Udělejte letos pod vánočním stromečkem radost všem členům vaší rodiny jedním dárkem. Přinášíme tipy na senzační překvapení pro celou rodinu.

Jak se balí odpočinek?

Buďte letos velkorysí a věnujte svým blízkým to, co si sami často nedopřávají. Odpočinek. A teď se nejedná o obyčejnou chvíli klidu, ale o dokonalý relax, který si užije obdarovaný a spolu s ním i celá rodina v nafukovací vířivce.

Nafukovací vířivka je vánoční dárek, který vykouzlí úsměv jak pod stromečkem, tak i při každé další společně strávené chvíli. V zimě potěší horkou koupelí v interiéru, v létě osvěží na zahradě. Darujete tak nejen krátký moment úžasu po rozbalení balíčku, nýbrž i zážitek a dlouhodobou radost.

Dárek pro požitkáře

Již ve středověku se saunování těšilo velké oblibě a stmelovalo celé rodiny. I nyní je možné infrasaunou, nebo finskou saunou udělat radost všem členům domácnosti. Současný trh nabízí infrasauny a finské sauny jak pro jednotlivce, tak i pro skupiny osob.

Radost udělají milovníkům wellness, kteří si budou moci užívat blahodárných účinků saunování kdykoli se jim zachce, a hlavně v pohodlí domova. Potěší prarodiče, protože pomůže ulevit od příznaků revmatické artritidy, zmírní bolest i ztuhlost namáhaných kloubů a posílí imunitu.

Pokud byste se rozhodli takový dárek pořídit, je důležité myslet na to, aby obdarovaný měl dostatek prostoru na instalaci. K zprovoznění už pak postačí zásuvka.

Zábava pro děti, skvěle strávený čas pro celou rodinu

Obrovský balík s mašlí pod stromečkem znamená úžasem rozzářené dětské oči a nefalšovaný úsměv. Není žádným překvapením, že děti milují velké dárky. A co teprve dárky, které oslní nejen svou velikostí, ale také využitím! Přesně taková je totiž trampolína. V posledních letech se umisťuje na prvních příčkách žebříčku dětských přání. Zajistí spoustu zábavy a zároveň posílí svalstvo, obratnost a pružnost.

Pokud trampolínu ještě na zahradě nemáte, Vánoce jsou skvělou příležitostí na její pořízení. Za jedny z nejbezpečnějších trampolín jsou považovány ty od značky Marimex. Mají vysokou nosnost, takže si skákání můžou vyzkoušet i dospěláci.

Poukaz pro ty, co už všechno mají

Patříte mezi ty, kteří shánějí dárky na poslední chvíli? Poukaz je ideální pozorností pro všechny, u kterých si nevíte rady s vhodným dárkem, nebo pro ty, kteří už takzvaně všechno mají. Skvělý je také v situaci, kdy si pak chcete sednout s rodinou a vybrat něco společně.

Poukaz můžete pořídit třeba na marimex.cz. Uděláte jím radost každému, kdo rád tráví volný čas aktivně, má velkou zahradu, nebo si umí užít chvíle odpočinku a relaxace. Jednoduše osloví každého člena rodiny. Výhodou je zejména to, že poukaz ihned po uhrazení putuje do vaší e-mailové schránky, případně rovnou do e-mailu obdarovaného.

 

Články, které by tě mohly zajímat