Právě vysíláme

Už za měsíc je tady Comic–Con Prague! Nejvyšší čas připravit svůj kostým

21. března 2022 0:01
Už za měsíc je tady Comic–Con Prague! Nejvyšší čas připravit svůj kostým

Chcete se na Comic–Conu Prague 2022 ukázat? Registrace do cosplay soutěže PragoCosplay pro letošní ročník je spuštěna!

Až do pátku 8. dubna 2022 se můžete registrovat skrze webové stránky www.cosplay.comiccon.cz, kde je možné nalézt také aktualizované informace o soutěži a stejně tak i obecné podmínky pro cosplayery během Comic–Con Prague 2022.

Poměřte své nejenom kreativní, ale i herecké schopnosti a můžete to být právě Vy, kdo stane na stupních vítězů a odnese si nejenom obdiv publika a poroty v sále, ale také některé z hodnotných cen.

ComicCon je celosvětově oblíbený festival, který se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Třetí ročník českého Comic–Conu s názvem Comic–Con Prague 2022 proběhne od pátku 22. dubna 2022 do neděle 24. dubna 2022 v pražském O₂ universu.

Návštěvníci se mohou těšit na nabitý třídenní program v 16 sálech, např. besedy s hollywoodskými herci, velkou videohernu a deskohernu, fanouškovský program, výstavy a další.

Z hvězdných hostů svou účast již potvrdili:

  • Christopher Lambert, kterého fanoušci znají především díky rolím Connora MacLeoda ve filmové sérii Highlander a lorda Rydena ve filmu Mortal Kombat.
  • Julian Glover, kterého proslavily role ve Star Wars: Impérium útočí, ve filmu Indiana Jones a poslední křížová výprava nebo v seriálu Hra o trůny.
  • Neal McDonough, kterého mnozí znají z filmů Star Trek VIII: První kontakt, Marvel One–Shot: Agent Carter nebo Batman: Útok na Arkham.
  • Cara Buono, kterou si diváci pamatují jako Karen Wheeler v seriálu Stranger Things nebo Kelli Moltisanti ze seriálu Rodina Sopránů.
  • Sam Witwer, který vynikl v seriálech Star Wars: Klonové války, Supergirl nebo Battlestar Galactica.
  • a mnoho dalších.

Vstupenky je možné zakoupit v síti TicketMaster, v nabídce jsou kromě jednodenních a třídenních vstupenek opět i sběratelské a VIP vstupenky.

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové podrobnější informace:

Těší se na vás Coca–Cola, hlavní partner festivalu.

Články, které by tě mohly zajímat