Právě vysíláme

Užijte si léto se smartphony Moto

12. června 2017 11:27
Užijte si léto se smartphony Moto

Léto je za rohem a spolu s ním sezona fesťáků, na kterých se chce každý blýsknout s nejnovějšími telefony. Zapoj se do soutěže s Evropou 2 a společnosti Motorola o elegantní smartphone Moto Z Play, nejnovější pecku Moto G 5. generace a lístky na Rock for People.

Sezona festivalů už je v plném proudu, ale ty největší pecky nás ještě čekají. Hned na začátku prázdnin se můžete těšit na Rock For People, kde se na vás i letos těší pořádná nálož domácích i zahraničních kapel a interpretů. Chybět nebudou Evanescence, Paramore, Vypsaná fixa, Lenny a mnoho dalších.

Takový festival si nejlépe užijete s novým telefonem v kapse. Zrovna teď můžete s Evropou 2 a společnosti Motorola hrát o vymazlené smartphony Moto Z Play a Moto G 5. generace, se kterými rozhodně zazáříte i v tom největším davu. Ke každému telefonu navíc vyhrajete dva lístky na celý festival Rock for People. Stačí správně odpovědět na tři jednoduché otázky na webu Evropy 2.

A pokud budete chtít vyzkoušet něco nového, zamiřte na Rokáči do odpočinkové zóny Motorola. Čeká na vás kvalitní zázemí, vlastní stage i bar, WiFi připojení, možnost dobití telefonů, soutěže a spousta další zábavy. Léto se zábavou na plný pecky může začít.

Články, které by tě mohly zajímat