Právě vysíláme

Večerní lyžovačka a předprodej skipasů na Dolní Moravě nás baví

17. listopadu 2020 0:01
Večerní lyžovačka a předprodej skipasů na Dolní Moravě nás baví

Horský resort Dolní Morava zahájil cenově zvýhodněný předprodej celosezónních skipasů. Ve zcela novém eshopu je do konce listopadu možné pořídit hned dva typy permanentek, a sice celosezónní skipas a celosezónní skipas s večerním lyžováním, které Dolní Morava letos nově zavádí.

Večerní lyžování na celou sezónu jen za tisícovku

Při nákupu sezónního skipasu získáváte večerní lyžování na celou sezónu za pouhých 1 000 Kč.

Ke zvýhodněnému nákupu letos není podmínkou vlastnictví Resortní karty. Stačí se pouze registrovat on-line v novém e-shopu a rovnou zakoupit výměnný lístek, který na pokladně u sjezdovky jednoduše proměníte za svůj celosezónní skipas.

Delší a komfortnější

Řeč je o sjezdovkách, díky jejichž propojení je možné si na jeden zátah užít až 3,1 km dlouhý ojedinělý sjezd, který se svými parametry řadí mezi nejdelší v republice. Horní spojovací cesta si prošla během příprav na sezonu rozšířením, které z ní činí plnohodnotnou a bezpečně širokou sjezdovku. Zároveň bude opatřena novými bezpečnostními sítěmi, což ocení i rodiny s dětmi.

Horský resort Dolní Morava se svými více než 10 kilometry poctivě připravených sjezdovek se 100% garancí sněhu dominuje lyžařským střediskům v Jeseníkách i Orlických horách. Seznam zábavy na 8 sjezdovkách různé obtížnosti doplňují zábavné Snow Trails v areálu U Slona, rozsáhlé zázemí pro děti a začátečníky ve skiparcích i nekonečné možnosti vyžití pro nelyžaře.

Ubytování přímo na sjezdovkách

Přímo na sjezdovkách situované horské apartmány a Wellness hotel Vista jsou letošním hitem pro milovníky zimní dovolené alpského standardu u nás. Skvělá gastronomie, vyhřáté wellness, do detailu vymazlené animační programy pro děti všeho věku a top zázemí lyžařské školy přímo u hotelu jsou namátkovým výběrem z mnoha důvodů, proč pro letošní zimu zvolit top zimní středisko Dolní Morava a Wellness hotel Vista.

Články, které by tě mohly zajímat