Právě vysíláme

Soutěž o Svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč je v plném proudu! Hlasujte pro své favority!

21. února 2022 0:01
Soutěž o Svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč je v plném proudu! Hlasujte pro své favority!

Výherce získá svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč!

Soutěž o pohádkovou Svatbu snů je na Evropě 2 v plném proudu. Do soutěže se přihlásila velká řada vdavekchtivých párů. Aby ne, soutěžíme totiž o krásnou svatbu v hodnotě půl milionu korun!

V prvním kole soutěže nám přišla spousta soutěžních fotografií a my jsme vybrali 20 nejoriginálnějších, které postoupily do 2. kola. V něm můžete díky svým hlasům posunout své favority dál. Z 2. kola totiž postoupí dál jen 10 párů s nejvyšším počtem hlasů.

Páry můžete svými hlasy podpořit ZDE.

Hlasování probíhá až do půlnoci neděle 6. března 2022!

Na 10 postupujících párů pak budou čekat další výzvy, se kterými se budou muset vypořádat v cestě za výhrou! Vše vyvrcholí v pátek 29. dubna 2022 finálovou soutěží mezi dvěma posledními páry! Ale vítěz může být jen jeden… Tedy dva, soutěžíme přece v párech… A soutěžíme o hodně. Výherce získá svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč!

 

Generálním partnerem soutěže je iRobot

Nemožné se stává skutečností. Vysávání i vytírání se udělá samo, díky sladěnému páru robotického vysavače iRobot Roomba a mopu iRobota Braava. Jde o dva profesionály, kteří se specializují pouze a jen na to své – vysávání či vytírání – a jsou v tom svém nejlepší a vzájemně si nekonkurují ani nenutí ke zbytečným kompromisům. Naopak se umí vzájemně podpořit, dokonale spolupracovat, a tak i sdílet cestu společného úklidu. Bezstarostnější řešení, které eliminuje starost a čas strávený nad úklidem z vašeho života, najdete jen těžko.

Díky technologii Imprint™ Link, která umožňuje automatizaci čištění mezi kompatibilními robotickými vysavači Roomba®j a i, s a 900 Series s robotickým mopem Braava Jet® m Series. Imprint™ Link Cleaning je funkce, která Vašemu robotickému mopu Braava Jet® řady m umožňuje začít s mopováním poté, co Váš robotický vysavač dokončí vysávání. Použijte aplikaci iRobot® Home k výběru místností k úklidu nebo k úklidu celé domácnosti.

Oznámení: Alexo, požádej Roombu®, aby uklidila ložnici, a Braava Jet®, aby vytřela kuchyň,“ se jednoduše stává skutečností a Vy tak díky tomuto dokonalému páru získáte více čas na partnerské aktivity, které Vás budou skutečně bavit. Nabízí komplexní řešení, které je zároveň špičkou ve své kategorii na trhu, které je nejen pro páry, které trápí nedostatek příležitostí pro společně strávený čas skutečnou terapií… Přejte si snad ještě jiný svatební dar, než příležitost stát se šťastnými novomanželi díky dokonalému páru od iRobotu a mít na sebe víc času?

Články, které by tě mohly zajímat