Právě vysíláme

Velké finále v soutěž o Svatbu snů za 500 000 Kč!!!

25. dubna 2022 0:01
Velké finále v soutěž o Svatbu snů za 500 000 Kč!!!

Soutěž s Evropu 2 o Svatbu snů za půl milionu korun jde do finále.

Ze všech přihlášených zamilovaných párů, které se do soutěže přihlásily, zbývají už jen 2 finálové páry.

Ty postoupily z párové výzvy, kterou absolvovalo 10 párů.

Dále postoupili BáraKubou a SabinaRadoslavem.

Právě oni si nejlépe poradili s netradičními úkoly, které jsme si pro ně připravili.si poradí s netradičními úkoly.

Jak si vedly jednotlivé páry, se můžete podívat ZDE.

Tyto dva páry teď čeká finále soutěže, které se bude konat v pátek 29. dubna 2022 v Ranní show Evropy 2!

Vítězný pár vyhraje krásnou Svatbu snů v hodnotě 500 000 Kč! Na novomanžele pak bude čekat i luxusní svatební cesta na Kapverdy od cestovní kanceláře Blue Style. Konkrétně do pětihvězdičkového hotelu Riu Palace Santa Maria, který leží přímo na nejkrásnější pláži ostrova!

Partnerem soutěže je geniální pár robotického vysavače Roomba a robotického mopu Braava od iRobot.

 

Nemožné se stává skutečností. Vysávání i vytírání se udělá samo, díky sladěnému páru robotického vysavače iRobot Roomba a mopu iRobota Braava. Jde o dva profesionály, kteří se specializují pouze a jen na to své – vysávání či vytírání – a jsou v tom svém nejlepší a vzájemně si nekonkurují ani nenutí ke zbytečným kompromisům. Naopak se umí vzájemně podpořit, dokonale spolupracovat, a tak i sdílet cestu společného úklidu. Bezstarostnější řešení, které eliminuje starost a čas strávený nad úklidem z vašeho života, najdete jen těžko.

Díky technologii Imprint™ Link, která umožňuje automatizaci čištění mezi kompatibilními robotickými vysavači Roomba®j a i, s a 900 Series s robotickým mopem Braava Jet® m Series. Imprint™ Link Cleaning je funkce, která Vašemu robotickému mopu Braava Jet® řady m umožňuje začít s mopováním poté, co Váš robotický vysavač dokončí vysávání. Použijte aplikaci iRobot® Home k výběru místností k úklidu nebo k úklidu celé domácnosti.

Oznámení: Alexo, požádej Roombu®, aby uklidila ložnici, a Braava Jet®, aby vytřela kuchyň,“ se jednoduše stává skutečností a Vy tak díky tomuto dokonalému páru získáte více čas na partnerské aktivity, které Vás budou skutečně bavit. Nabízí komplexní řešení, které je zároveň špičkou ve své kategorii na trhu, které je nejen pro páry, které trápí nedostatek příležitostí pro společně strávený čas skutečnou terapií… Přejte si snad ještě jiný svatební dar, než příležitost stát se šťastnými novomanželi díky dokonalému páru od iRobotu a mít na sebe víc času?

 

Partnerem je Hotel Sen.

Články, které by tě mohly zajímat