Právě vysíláme

Víš, co je to COMIC–CON? Celosvětově nejslavnější festival pop-kultury!

18. listopadu 2019 0:01
Víš, co je to COMIC–CON? Celosvětově nejslavnější festival pop-kultury!

Legendární Comic–Con poprvé míří do Prahy, buď u toho s námi od 7. února do 9. února 2020 v pražském O₂ universu.

V průběhu Comic–Conu se můžeš vyfotit s hollywoodskými herci, zažít s nimi besedu, zahrát si na desítkách konzolí a PC nejnovější hry, vyzkoušet zajímavé deskovky, vidět naživo stovky lidí v unikátních kostýmech a nakoupit si skvělé artefakty ze světa pop-kultury.

Na jednom místě můžeš potkat hollywoodské představitele Hellboye Rona Perlmana, Supermana Brandona Routha, Nočního krále z Hry o trůny Vladimíra Furdíka nebo kouzelníka Karkarova z Harryho Pottera Predraga Bjelace.

Kromě těchto herců se můžeš těšit i na další představitele ikonických postav ze světa pop-kultury, ale také na komiksové kreslíře, scénáristy a spisovatele.

Budeš moct vyzkoušet desítky počítačů a konzolí a na nich nejnovější herní pecky. Virtuální reality na každém kroku, nejmodernější herní stroje, a například –  Marvel IronMan VR si zahraješ exkluzivně skoro měsíc před celosvětovým zahájením prodeje! Čekají vás také turnaje o úžasné ceny a spousta hodin zábavy.

Comic–Con Prague není jen o besedách s hollywoodskými herci, poslouchání jejich vyprávění, hraní nejnovějších her na PC a konzolích, nebo v deskoherně.

Comic-Con Prague je také o možnosti sehnat exkluzivní merchandising, tisíce originálních triček, komiksů, které vám mohou i jejich tvůrci podepsat, úžasných sošek, sběratelských edicí her a spousty dalších nutných doplňků každého milovníka pop-kultury. To, co seženete na Comic–Con Prague 2020, nikde jinde v České republice nenajdete!

A navíc chystáme pár opravdu exkluzivních věcí, které budou k dostání pouze na 7. února – 9. února v O2 universu.

Vstupenky na Comic–Con a možnost zakoupit si focení s hostem, či jeho podpis najdeš na www.comiccon.cz/ticktes.

Oficiálním partnerem akce je Coca–Cola Zero, která přináší limitovanou edici StarWars: Vzestup Skywalkera.

Články, které by tě mohly zajímat