Právě vysíláme

Volba spotřebitelů 2020: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte!

1. června 2020 9:00
Volba spotřebitelů 2020: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte!

Jako každý rok, tak i letos máte možnost vybrat nejlepší výrobek roku v anketě Volba spotřebitelů!

ZNÁTE LOGO VOLBA SPOTŘEBITELŮ – NEJLEPŠÍ NOVINKA?

Více než polovina českých spotřebitelů ano! A kupují výrobky, které jsou jim označeny. Červené logo se zvednutým palcem na obale výrobku znamená, že se jedná o vítěze programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka, které jsou k nalezení ve všech dobrých obchodech.

VYBERTE NEJLEPŠÍ VÝROBEK A VYHRAJTE!

Jako každý rok, tak i letos máte možnost i vy, posluchači Evropy 2 vybrat nejlepší výrobek roku v anketě Volba spotřebitelůNejlepší novinka 2020 a vyhrát tak balíček nominovaných produktů. I tento rok je z čeho vybírat! Opět se účastní mnoho zajímavých a atraktivních výrobců se svými nejlepšími novinkami. Proto neváhejte a určitě dejte hlas svým favoritům!

Do soutěží se spotřebitelé mohou zapojit do pátku 5. 6. 2020. Vítězové, kteří obdrží balíček, budou vyhlášeni 15. 6. 2020 volba spotřebitelů.

Do soutěže se můžete zapojit zde.

O  PROGRAMU VOLBA SPOTŘEBITELŮ – NEJLEPŠÍ NOVINKA

Už 20 let program Volba spotřebitelů pomáhá najít a oceňuje nejlepší produktové novinky a inovace na trhu. Bez odborné poroty či složité metodologie, o vítězích rozhodují lidé, a to díky rozsáhlému celonárodnímu průzkumu. Vítězné produkty jsou označeny červeným logem.

Více informací na: www.nejlepsinovinka.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat