Právě vysíláme

Vyhraj se stanicemi SPORT1 a SPORT2 na zápas Slovensko – Česko

10. září 2018 10:12
Vyhraj se stanicemi SPORT1 a SPORT2 na zápas Slovensko – Česko

Dočkal centruje, Schick hlavičkuje góóól… Česko poráží Slovensko v Lize národů! Chceš právě tohle zažít naživo? Tak se zúčastni soutěže stanic Sport1 a Sport2 a dva lupeny na tenhle říjnovej fotbalovej hit můžou bejt Tvoje.

Je konec nudnejm přátelákům, ve kterejch o nic nejde. Od letošního podzimu startuje nová Liga národů (Nations League), ve který si to rozdaj na férovku ti nejlepší fotbalisti starýho kontinentu. A rozhodně se bude na co dívat. V top skupině A se utkají třeba Mbapého Francie s Kroosovým Německem, Kaneova Anglie v repríze semifinále mistrovství světa s Modričovým Chorvatskem nebo třeba Ronaldova portugalská ekipa s výběrem Itálie.

Osud si hezky pohrál s Čechy a Slováky, kteří skončili ve stejné skupině. V nabídce pro tento podzim je tak opravdová lahůdka v podobě dvou federálních derby. A hned u toho prvního, který se hraje 13. října v Trnavě můžeš být Ty a Tvůj parťák či Tvá milá.

Stačí se zúčastnit soutěže na Facebookové stránce /TelevizeSportTV a tahle super cena může být Tvá.

A kdyby to náhodou neklaplo… Udělej si pohodlíčko doma na gauči, otevři si vychlazený pivko a sleduj souboje těch nejlepších fotbalistů v Lize Národů exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2. Navíc, na Facebookový stránce těhle sportovních stanic Tě budou čekat i další peckový soutěže.

 

Jaký má vliv mistrovství světa ve fotbale na náš sexuální život?

Články, které by tě mohly zajímat