Právě vysíláme

Získej odměny za lajkování na sociálních sítích!

9. července 2018 12:51
Získej odměny za lajkování na sociálních sítích!

Získej odměny za lajkování na sociálních sítích Facebook, Instagram a YouTube díky Lajkomat.cz! Pohybuješ se denně na sociálních sítích? Jak by se ti líbilo získat odměny za lajkování příspěvků oblíbených značek? S jedinečnou platformou Lajkomat.cz je získáš! Ne, nejedná se o vtip. Proměň jednoduše své lajky či jinou aktivitu u příspěvků za dárky nebo odměny na […]

Získej odměny za lajkování na sociálních sítích Facebook, Instagram a YouTube díky Lajkomat.cz!

Pohybuješ se denně na sociálních sítích? Jak by se ti líbilo získat odměny za lajkování příspěvků oblíbených značek? S jedinečnou platformou Lajkomat.cz je získáš! Ne, nejedná se o vtip. Proměň jednoduše své lajky či jinou aktivitu u příspěvků za dárky nebo odměny na nákup u své oblíbené značky!

Ptáš se, jak to funguje? Stačí se zaregistrovat na webu www.lajkomat.cz, vybrat si příspěvky, které se ti líbí, lajknout, komentovat nebo sdílet a odměna je doma. Za kteroukoliv interakci získáš kredity na svém Lajkomat účtu do peněženek oblíbených značek. Kredity si jedním klikem směníš za dárky nebo poukázky na nákup.

Jsi uživatel sociálních sítí Facebooku, Instagramu či YouTube? Zamysli se, kolik času strávíš na sociálních sítích a jak jednoduché je dát někomu lajk. Vyhrál jsi za lajk někdy nějakou cenu nebo dostal odměnu? Že ne? Na www.lajkomat.cz se počítá každý udělený lajk!

Revoluční platforma Lajkomat je oficiálně schválenou aplikací pro Facebook a přišla na trh s geniálním nápadem, který ocení nejen inzerenti sociálních sítí, ale hlavně jejich uživatelé. Stačí denně sledovat nové Lajkomat příspěvky, lajkovat oblíbené značky a sbírat za to odměny.

Články, které by tě mohly zajímat