Právě vysíláme

Život je dobrý, když si výhru můžete pohodlně vybrat

23. listopadu 2020 0:01
Život je dobrý, když si výhru můžete pohodlně vybrat

Soutěžte každý den o voucher a nakupujte LG produkty z pohodlí domova díky službě LG Live Shopping.

Vyhrajte voucher v hodnotě 10 000 korun na nákup libovolných produktů LG a vybírejte je z pohodlí svého domova! Díky nové službě LG Live Shopping bude on-line nakupování ještě snazší.

Voucher můžete využít třeba při nákupu LG Oled Gallery TV s dokonalým obrazem díky samosvítícím pixelům, LG NanoCell TV s přesnými a čistými barvami, americké chladničky LG InstaView se systémem Knock-Knock, hybridní sušičky LG se speciálním programem Pro alergiky nebo klimatizace LG Dual Cool, která také čistí vzduch.

Potřebujete poradit s výběrem produktu? Využijte službu LG Live Shopping! Prodejní on-line asistent zodpoví všechny vaše otázky a produkty detailně předvede, aniž byste opustili svůj obývák. K dispozici je denně prostřednictvím video chatu nebo chatu.

Cílem společnosti LG je porozumět zákazníkům a nabídnout optimální řešení a moderní inovace. Život není jen o nejnovějších technologiích, ale o zážitcích a zkušenostech, které tyto technologie vytvářejí. Užijte si život naplno s LG produkty, jako jsou televize, audiovizuální systémy, telefony, počítačové produkty, klimatizace, ale i spotřební elektronika a domácí spotřebiče.

Články, které by tě mohly zajímat