Právě vysíláme

Zjisti, jak zní skutečná výzva! Otevři nejnovější BIG SHOCK! limitku.

14. května 2019 12:45
Zjisti, jak zní skutečná výzva! Otevři nejnovější BIG SHOCK! limitku.

Unikátní spolupráce Big Shocku! a Evropy 2 pokračuje v plný parádě. Přečti si článek a zjisti, jak probíhala Adrenaline Challenge s Ondrou Urbanem, ale i co všechno nás ještě čeká!

Člověk si řekne 2 000 cen, to je kotel, ale mizí neskutečně rychle. Kamery, sluchátka, repráky a další elektronický vymoženosti od Lamax Electronics se soutěžícím mega zamlouvaj, takže bejt tebou dále neotálím a zapojím se do soutěže, co nejdřív to jde! Čím víc energeťáků, tím víc kódů a čím víc kódů, tím větší šance na výhru luxusních cen nebo dokonce účasti v jedný z velkejch výzev.

Čekuj náš YouTube a najdeš tam video z první výzvy Adrenaline Challenge nebo omrkni náš blog a přečti si rozhovor se šťastlivci, kteří si díky pár vypitejm plechovkám skočili z letadla. To prostě chceš!

www.bigshock.cz/blog/bs-now/challenge-completed-night-dive-aneb-rozhovor-s-prezivsimi

Je nám jasný, že tě teď zajímá, co přijde příště. Jak je zvykem, nemůžeme ti říct, o co se přesně jedná, ale další výzva se bude týkat umění. Takže jestli máš uměleckýho ducha, teď je tvoje šance zažít něco ultimátního! Čekuj náš web www.bigshock.cz/challenge-accepted, ať máš jistotu, že ti nic neproklouzne. A jestli jsi spíše na hudbu než na výtvarku, chvíli počkej, protože hned po Art Challenge přijde Music Challenge a to bude taky slušnej nářez!

Aspoň vidíš, že není výzva jako výzva. Nestává se totiž každý den, že si skočíš z letadla nebo najdeš jen tak zbrusu novej repráček. Přesně proto bys měl popadnout tuhle šanci za pačesy a postavit se výzvě čelem! Přijmi challenge, otevři Big Shock! a vyhraj některou z 2 000 nadupanejch cen. To se ti totiž nikde jinde nepodaří.

#ChallengeAccepted

Články, které by tě mohly zajímat