Právě vysíláme

Barbie za milion korun a koník ze zlata. Jak Beyoncé a Cardi B rozmazlují své děti?

21. srpna 2023 14:13
Barbie za milion korun a koník ze zlata. Jak Beyoncé a Cardi B rozmazlují své děti?

Cardi B a Beyoncé se řadí mezi nejúspěšnější interpretky současnosti. Obě dvě mají rovněž malé dcery, které zahrnují luxusem. Jaké drahé dárky holčičky dostávají?

Cardi B a její manžel Offset mají společně nyní již pětiletou dceru jménem Kulture. Dívenka je pak již od velmi nízkého věku zvyklá na luxus, a ačkoliv Cardi B v rozhovorech tvrdí, že svou dceru nechce rozmazlovat, její honosné dary tomu neodpovídají.

Kulture oslavila v létě páté narozeniny a od rodičů dostala velmi neobvyklý a drahý dárek. Holčička, která ještě ani nechodí do školy, byla obdarována luxusní kabelkou značky Hermés Birkin. Ta stojí okolo půl milionu korun a jedná se opravdu o luxusní záležitost. Ovšem pozor, to rozhodně není jediná drahá věc, kterou holčička vlastní.

Malá Kulture dostala od matky v pouhých třech letech diamantový náhrdelník, za který Cardi B utratila tři miliony korun. Když ovšem honosný dar rapperka ukázala na sociálních sítích, dočkala se pořádné kritiky. „Kulture právě visí na krku celé mé školné,“ napsala Cardi B například jedna ze sledujících. Další dodala, že doufá, že stejnou částku investuje hudebnice také do vzdělání dcery. To ale nenechala Cardi B bez odezvy. „Když bude chtít tvoje dítě zmrzlinu k večeři, dáš mu zmrzlinu k večeři? Moje dítě je zahlcené hračkami a super vzdělané,“ bránila se a dodala, že dopřává své dceři dětství, které vždy chtěla ona.

Malá Kulture se svou kabelkou

Na svých dětech rozhodně nešetří ani Beyoncé, která za svou dlouholetou kariéru vydělává miliony dolarů. Zpěvačka a její rapper Jay-Z mají tři děti – pětiletá dvojčata Rumi a Sira a jedenáctiletou Blue Ivy. A jelikož i Beoyncé si to může dovolit, zahrnuje dětičky luxusními věcmi.

Beyoncé se svými dětmi

V pouhém roce dostala Blue Ivy k narozeninám panenku Barbie. Na to by nebylo nic zvláštního, pokud by ovšem panenka nebyla poseta diamanty a neměla hodnotu 80 tisíc dolarů. Dvojčata se pak mohou pyšnit speciálním houpacím koněm z pravého zlata, za který zaplatili rodiče 600 tisíc dolarů. Starší Blue Avy je navíc od útlého dětství zvyklá oblékat luxusní značky a nosit diamantové náušnice. Děti světových hvězd zkrátka žijí v jiném světě a je otázkou, jak moc se rozmazlování od rodičů projeví na jejich dospívání a dospělém životě.

Barbie panenka za 80 tisíc dolarů

Články, které by tě mohly zajímat