Právě vysíláme

Herci a herečky, kteří nesnáší své role. Kdo by některé postavy nejraději zapomněl?

11. srpna 2023 14:51
Herci a herečky, kteří nesnáší své role. Kdo by některé postavy nejraději zapomněl?

Ani ty největší herecké hvězdy nejsou vždy pyšné na všechnu svojí práci. Některé velké herecké osobnosti dodnes nevzpomínají na své role z láskou a snaží se na ně raději zapomenout. Dnes vám prozradíme, které to jsou.

Gwyneth Paltrow si zahrála hlavní roli v romantické komedii Těžce zamilován, kde ztvárnila velmi obézní ženu. Na natáčení herečka nevzpomíná zrovna s láskou, protože musela nosit speciální oblek, který byl velmi těžký. Herečka po letech uvedla, že tato role jí zdaleka nesedla, i kvůli obleku, který nosila. „Lidé mi v tu chvíli nekoukali do očí, nebylo to příjemné,“ řekla herečka, která si prý na základě toho uvědomila, jak krutý svět umí být.

 

Mark Wahlberg si zahrál ve spoustě kvalitních filmech a v Hollywoodu patří mezi oblíbené herce. Některé filmy pro něj ale byly spíše trapasem než úspěchem. Film, který by herec nejraději vymazal ze všech filmových databází, je céčkový snímek pod názvem Hříšné noci. „Vždycky si říkám, že snad má Bůh smysl pro humor a za tento film nepůjdu do pekla,“ pronesl Wahlberg.

Herečku Kate Winslet film Titanic proslavil a Kate vůči snímku žádnou zášť necítí, na rozdíl od Leonarda DiCapria, který se prý o Titanicu nerad baví. Svou ikonickou roli Rose však příliš ráda neměla. Její postava jí totiž charakterově vůbec neseděla a přišla jí hloupá: „Vážně mě vytáčela. U každé scény jsem si říkala, že přeci není možné, aby někdo by takto hloupý.

Seriál O.C z roku 2005 byl velmi populární a teenageři jej milovali. Jedna z hlavních hvězd, herec Adam Brody, na svou roli Setha ovšem nevzpomíná s láskou. I on neměl postavu příliš rád a přišla mu nevýrazná. „Bylo to takové nijaké. Seth byl nudný a vůbec mě nebavil,“ přiznal Brody.

 

Ex manželka Bena Afflecka Jennifer Garner se snaží zapomenout na svou roli ve velmi nepovedeném filmu Elektra. V něm musela vystoupit především kvůli smluvním povinnostem. „Tu roli jsem zahrála a tím to pro mě skončilo. Už na ten film nechci ani myslet,“ prohlásila.

Články, které by tě mohly zajímat