Právě vysíláme

Když jdou ženy pod kudlu: Podívejte se, jak botox změnil slavné krásky

27. května 2023 12:10
Když jdou ženy pod kudlu: Podívejte se, jak botox změnil slavné krásky

Pro krásu se mu sí trpět, říká se. Co je ovšem vlastně krása? A opravdu je nutné i v pozdějším věku umět “zastavit čas”? Které slavné ženy si přály, aby jejich krása byla nesmrtelná, že nakonec podlehly plastickým úpravám a z jejich obličejů se stala jedna velká komická grimasa?

Málo, je více. To je pravda pravdou, ovšem mnoho slavných osobností se touto větou rozhodně neřídí. Ačkoliv se to zdá možná neuvěřitelné, ty vůbec nejméně sebevědomé ženy bývají paradoxně ty vůbec nekrásnější. Mnoho žen, i těch sebekrásnějších touží po dokonalosti a děsí se vrásek. Pokud navíc rozhodně netrpí chudobou a mají nabité peněženky, snadno propadnou trendu kosmetických úprav. A ano, zvětšení poprsí nebo úprava nosu je dnes už naprosto běžnou záležitostí a není na tom nic špatného. Stále ovšem přetrvává trend botoxu a výplní, který už tak moc “cool” není. Některé dámy, ale i mladé dívky to navíc mnohdy přehánějí a plastické úpravy jin naopak na kráse uberou. Pojďte se s námi dnes podívat na krásné slavné ženy, které mohou být tímto příkladem. 

Meghan Fox

Meghan byla vždy považována za sexsymbol a muži po celém světě tuhle kočku z Transformers milovali. Ani Meghan už ale není tou kráskou, co bývala. Rozhodně za tím však není vyšší věk, ale záliba v plastikách, která je u herečky patrná. Fox to často ráda popírá, ale z pohledu na její vzhled je jasné, že má tvář upravenou vyplnění, předělaný nos i zvětšená prsa. Její mimika je navíc v posledních letech dosti zvláštní a spíše „zmrzlá“. Není se ostatně ani divit, že Meghan, která nyní připomíná spíše nafukovací pannu, už nechtějí režiséři do svých filmů obsazovat. Kdo by chtěl herečku, co pořádně nepohne tvářemi?

 

Demi Moore

Slavná herečka rovněž patřila za doby svého mládí, tedy v 90. letech za obrovskou krásku. Nutno podotknout, že Demi vydržela půvabná tvář i dlouho poté a herečky vypadala i po padesátce skvěle. Vše se změnilo do doby, co Moore vystoupila na módní show a prošla se po mole v roce 2022. Ačkoliv měla na sobě krásný model, její vzhled vzbudil posměch. Diváky totiž zarazila její tvář, která se ani na sekundu nepohnula. Demi se tedy zcela jistě stala další obětí nepovedené plastiky a botoxu, jenž ji na kráse spíš ubral, než přidal.

 

Courtney Cox

Monica z Přátel je jednou z žen, které si naštěstí uvědomily, jako moc jim nadmíra botoxu změnila obličej. Courtney Cox se ke konci loňského roku zbavila plastických úprav v obličeji a se zákroky přestala. Veřejně pak v rozhovorech promluvila o začarovaném kruhu, do kterého se s úpravami dostala. „Myslela jsem si, že stárnu, i když jsem byla opravdu mladá. To je prostě průšvih, ztráta času. Jako byste si neuvědomili, že vypadáte trochu mimo, takže pak jdete na další a další zákroky, protože sami sobě připadáte normální. Podíváte se do zrcadla a řeknete si, že to ještě vypadá dobře,“ svěřila se Courtney, která nyní konečně vypadá opět skvěle a přirozeně.

 

Donatella Versace

Slavná módní návrhářka luxusní značky se stala symbolem pro nepovedené plastiky a přemíru botoxu. V mládí krásná Italka se zcela proměnila a nyní připomíná spíše nepovedenou kreaturu. A jelikož u nejmladší sestry zavražděného Gianniho Versaceho bohužel nikdy nedošlo k rozumu, se svým obličejem už Donatella nikdy nic neudělá.

Články, které by tě mohly zajímat