Právě vysíláme

Když se zlomené srdce spojí s hudbou: Slavní, kteří se pomstili svým ex písněmi

12. dubna 2023 15:19
Když se zlomené srdce spojí s hudbou: Slavní, kteří se pomstili svým ex písněmi

Jak si nejlépe vyřídit účty s bývalým, když jste pěvecká hvězda? Přece prostřednictvím singlu! Které hvězdy si nebraly servítky a pořádně ex natřely v úspěšném hitu?

Občas se rozchody nenesou ve přátelském duchu, a i po velké lásce zbude obrovská zášť. Pro slavné zpěvačky je pak mnohdy nejlepší pomstou složení písně, kde svého bývalého mohou pořádně natřít. Pokud jste si mysleli, že o ex přátelích píše jen Taylor Swift, jste na omylu. Mnoho dalších populárních zpěvaček a zpěváků využilo svůj talent k tomu, aby se pomstili bývalým.

Shakira

Kolumbijská dračice se se svým bývalým partnerem opravdu nepárala. Zpěvačka a o deset let mladší Gerard Piqué se rozešli po skoro desetiletém vztahu. Důvodem rozchodu má pak být nevěra právě ze strany bývalého fotbalisty. Shakira vydala singl Bzrp Music Session, ve kterém se s Piquém rozhodně nemaže a posílá mu dost ostrý vzkaz. Jeho milenku a současnou přítelkyni nazývá „děvkou“ a Gerarda oslovuje jako slabocha, který nemá na to mít ženu, jako je ona. K smůle Piquého, píseň se stala obrovským hitem a fanoušci se jasně postavili na stranu zpěvačky.

 

Justin Bieber

Justin Bieber a Selena Gomez, to je zamilovaný příběh, který fanoušky zaměstnává jíž řadu let. Vztah těchto dvou velkých hudebních osobností byl jako na houpačce a bylo to v roce 2018, kdy si dvojice řekla definitivní sbohem. Justin se oženil s Hailey Baldwin a Selena zůstala sama. Po rozchodu s ní si ovšem Bieber vylil srdce prostřednictvím singlu Love Yourself. V něm Seleně nepřímo vzkázal, že nejdřív se musí naučit přijmout sama sebe, aby mohla milovat někoho jiného. Gomez pak „zaútočila“ romantickou písní Lose You to Love Me, ve které zpívá o tom, že její milý (patrně Justin) o ní musel nejdříve přijít, aby jí mohl začít znovu milovat. Ach, jak je ta láska složitá, že?

Miley Cyrus

Miley Cyrus je stejně jako Shakira ostrá holka, která se nebojí říct nahlas to, co si myslí. O manželovi Liamovi Hemsworthovi složila hned několik písní a pokaždé to byl hit. Poprvé Miley vydala singl Slide Away, ve kterém se s bývalým manželem loučí, i kvůli jeho problémům s alkoholem. V roce 2023, čtyři roky po rozchodu, napsala Cyrus píseň Flowers. V ní zpěvačka bývalému nepřímo vzkazuje, že umí žít bez něho a je to soběstačná žena, která lásku od muže nepotřebuje. A ano, i Liam má bohužel pech, protože i tento singl boural hitparády po celém světě.

 

Taylor Swift

Jak už jsme psali, je to právě Taylor Swift, která je královnou porozchodových písní. Zpěvačka má na kontě mnoho nepovedených vztahů a tím pádem i mnoho singlů o zlomeném srdíčku. A nutno podotknout, že ani Taylor si nebere servítky a svým bývalým často v písních vyčítá to, jak se k ní v minulosti zachovali. O herci Jakovi Gyllenhaalovi složila Taylor píseň All Too Well, kterou dodnes fanoušci považují jako jednu z jejích nejlepších. Zpěvákovi Johnu Mayerovi zase zpěvačka věnovala singl s názvem Dear John a o Harrym Stylesovi složila píseň s všeříkajícím názvem We Are Never Getting Back Together. Taylor si zkrátka naštvat nechcete…

 

Justin Timberlake

Ačkoliv se to už zdá skoro jako pravěk, v roce 2002 chodil Justin TimberlakeBritney Spears. Jejich rozchod pak byl údajně velmi emotivní a hlavím důvodem byla nevěra ze strany Spears. Britney se s rozchodem nehodlala smířit a dlouho prosila Justina se slzami v očích, aby se k ní vrátil. Timberlake se ovšem nedal odbýt a o zpěvaččině citovém vydírání složil známou píseň Cry Me A River.

Články, které by tě mohly zajímat