Právě vysíláme

Když slavné ženy hubnou: Podívejte se na neuvěřitelné proměny

31. března 2023 11:46
Když slavné ženy hubnou: Podívejte se na neuvěřitelné proměny

Která žena alespoň jednou za život neřešila hubnutí? Shazování kil je věc, kterou se trápí mnoho mladých děvčat i starších žen. Někdy jdou přebytečná kila dolů snadno, někdy pomalu a někdy vůbec. Dnes vám představíme pár celebrit, kterým se to povedlo a úbytek na váze razantně změnil jejich image.

Slavné ženy mají shazování kil možná snazší než normální pracující. Nejenže si platí osobní trenéry, speciální jídelníčky a další hubnoucí procedury, ale navíc mají i na to všechno mnohem více času. A ačkoliv neříkáme že jejich shazování kil bylo snadné, jistě jim k tomu status celebrity dopomohl. Kterým slavným ženám se podařilo opravdu razantně zhubnout?

Rebel Wilson

Komička z Austrálie byla dlouhou dobu baculkou, kterou ale miloval celý svět. Rebel si ze své postavy totiž uměla udělat legraci a zdálo, že tloušťka ji nevadí. V roce 2020 se ovšem její nastavení mysli změnilo a Rebel začala kvůli svému zdraví hubnout. Původní novoroční předsevzetí vzala komička vážně a začala tvrdě makat. Spoustu času trávila v posilovně a najala si nutričního specialistu. Za tři roky zhubla Rebel neuvěřitelných 30 kilo a je z ní zcela nový člověk. Život populární herečky se změnil i v soukromí. Rebel totiž po shození kil změnila sexuální orientaci a nyní žije se ženou.

 

Adele

Hubnutí světoznámé pěvecké divy Adele šokovalo fanoušky i veřejnost. I Adele byla vždy boubelkou s božským hlasem. Zpěvačku ovšem po čase přestaly bavit komentáře typu „baculka Adele“ a rozhodla se hubnout. Adele se rozešla s manželem Simone a razantně změnila životní styl. A protože prý zpěvačka není příznivcem náročného sportování, raději vsadila na nová typ stravování. Osobní trenérka Adele předepsala sirtuinovou dietu, která je založena na konzumaci jídel bohatých na bílkoviny a rostlinnou stravu. Autorka několika slavných hitů a maminka malého syna Angela tak zhubla až 45 kilogramů. Zároveň však přiznává, že podstoupila mnoho liposukcí a k novému vzhledu si dopomohla několika plastickými zákroky.

 

Kelly Osbourne

Dceru Ozzyho Osbourna trápil celý život jojo efekt. Kelly sice několikrát za život zhubla, ovšem po čase byla kila zase zpátky. Nyní je ovšem Kelly ve výborné formě a pyšní se štíhlou postavou. Za pár let totiž ztratila 39 kilogramů a zhubla i v obličeji. Jak nyní Kelly sama přiznává, za výraznou změnou stojí absence alkoholu, meditace, změna jídelníčku a podvázání žaludku.

 

Khloe Kardashian

Třetí sestra s klanu Kardashianových byla dlouhou dobu za „tu tlustou“ a sama několikrát přiznala, že vedle starších Kim a Kourtney si vždy připadala jako ošklivé káčátko. I Khloe se po třicítce vrhla na dietu a začala s náročným cvičením. Během pár let se její vzhled razantně změnil a Kardashianka shodila 27 kilo. Khloe tvrdí, že při dietě se zaměřila především na snížení obsahu sacharidů a jedla mnoho zeleniny, ovoce a kuřecího masa. Jak ovšem všichni ví, Kardashianky jsou velké milovnice plastických úprav. Khloe si tedy skoro jistě dopomohla k novému vzhledu i operací.

 

Které další oplácané celebrity shodily mnoho kil? Je to například herec Jonah Hill, zpěvačka Mariah Carey nebo herečka ze seriálu Gilmorova děvčata Melissa McCarthy.

Články, které by tě mohly zajímat