Právě vysíláme

Kutil Tim pašoval drogy. Kteří slavní skončili za mřížemi?

26. února 2023 18:10
Kutil Tim pašoval drogy. Kteří slavní skončili za mřížemi?

Řízení pod vlivem drog a alkoholu, krádeže, ale i sexuální obtěžování a držení dětské pornografie. I ty nejhorší zločiny se nevyhýbají slavným hvězdám a několik z nich poznalo, jaký je život za katrem. Koho můžeme označit za slavného kriminálníka?

Robert Downey Jr.

Dnes je to slavný Iron Man a patří k nejspěšnějším hercům planety. Díky své extravagantní povaze je hojně milován fanoušky. Ne vždy žil ovšem Robert Downey Jr. slušný a čestný život. V mládí herec propadl drogám i alkoholu a dlouhou dobu bojoval s vnitřními démony. Sám Downey dokonce uvedl, že k drogám se dostal už jako osmileté dítě.

Ve svém nejdivočejším období řídil Robert několikrát pod vlivem alkoholu a byl zadržen policií. Obvykle jen vyváznul s pokutou, ovšem jednoho dne spadla klec a herec byl odsouzen k 14 měsícům vězení. Za slušné chování byl ale propuštěn v polovině trestu. Hned druhý den pro propuštění ovšem porušil podmínku a vrátil se tak za katr. Downey si odseděl původní trest a možná že právě čas ve vězení byl pro něj tou správnou motivací proto, změnit svůj život. Herec začal po návratu konečně abstinovat a vrátil se na filmová plátna.

Downey před soudem

Tim Allen

Znáte seriál Kutil Tim? Pak by vás asi nenapadlo, že ten roztomilý a hodný taťka Tim není ve skutečnosti žádný svatoušek. Herec Tim Allen rovněž zažíval velmi divoké mládí, a dokonce byl nějakou dobu dealer drog. V roce 1978 byl zatčen na letišti v Michiganu a policie u něj našla skoro jedno kilo kokainu. Timovi hrozilo až sedm let ve vězení. Jelikož ale policii poskytl informace o dalších dealerech, nakonec si odseděl jen 28 měsíců. Od té doby se herec drží zkrátka a do křížku se zákonem se již nedostal.

Tim Allen v době svého zatčení

Danny Trejo

Danny Trejo je týpek, kterého byste se na ulici možná lekli a jeho zjev opravdu připomíná kriminálníka. V Hollywoodu se pak řadí mezi herce s patrně nejdrsnějším vzhledem, a ačkoliv ve skutečnosti měří pouhých 168 cm, v mládí toho provedl opravdu mnoho. I Danny Trejo propadl už v útlém věku drogám a nějakou dobu je sám prodával. Jako správný gangster navíc podnikal loupežná přepadení a ve vězení si odseděl celkem 11 let. Po odpykání trestu byl součástí skupiny pro závislé, kde si ho vyhlídl filmový producent. Danny se tak mohl objevit ve svém prvním filmu pod názvem Splašený vlak, kde si zahrál vězeňského mukla. Která role se ostatně k jeho vzhledu hodí víc, že?

Danny Trejo

Lindsay Lohan

Kdo by neznal průšvihy Lindsay Lohan. Slavná zrzavá herečka měla jako dítě dobře našlápnuto stát se obrovskou filmovou hvězdou. V období puberty ji ovšem sláva dohnala a Lindsey začala pařit nad poměry, užívat si alkoholu a brát drogy. Nejenže na ní pak zanevřel filmový svět, ale Lohan se i několikrát objevila před soudem za řízení v opilosti i krádeže v drahých buticích.

Lindsey byla zatčena celkem pětkrát, ovšem ve vězení vždy strávila jen pár dní. Většinou jí totiž byly uloženy jen veřejně prospěšné práce, které jsou pro hvězdičky jejího typu možná daleko strašidelnější než samotné vězení.

Paris Hilton

I nechvalně známá hotelová dědička Paris Hilton se řadí mezi rozmazlené zbohatlické děti, které v mládí pařily přes míru a prošly jim snad skoro všechny potíže. V roce 2007 se ovšem Paris přeci jenom před soud dostala, když byla chycena policií za řízení pod vlivem alkoholu. Soud Hilton naměřil 45 dní ve vězení. Za mřížemi ovšem Paris strávila pouhých 5 dní a byla propuštěna kvůli údajným zdravotním problémům. Když se veřejnost o jejím hodně předčasném propuštění dozvěděla, Paris byla v médiích hojně kritizována. Bylo totiž nadmíru jasné, že na svobodu jí dostal především vliv a peníze její rodiny.

Paris po propuštění z vězení

Články, které by tě mohly zajímat