Právě vysíláme

Manželství podle horoskopu: S kterým znamením vám to bude nejvíce klapat?

16. března 2024 8:40
Manželství podle horoskopu: S kterým znamením vám to bude nejvíce klapat?

Chcete se usadit a vstoupit do manželského svazku? Věříte k tomu na znamení horoskopu? Pak se pojďte s námi podívat na to, jaké znamení je s tím vaším kompatibilní.

Astrologie má své názory na kompatibilitu mezi partnery v manželství na základě jejich horoskopických znamení. Je však důležité si uvědomit, že astrologie poskytuje pouze obecné směry a mnoho dalších faktorů, jako jsou osobnost, hodnoty a životní cíle, hraje roli v kompatibilitě partnerského vztahu. Zde je stručný přehled toho, jaké jsou obvyklé názory na manželství podle horoskopu:

  1. Beran (21. března – 19. dubna): Berani jsou obvykle kompatibilní s Váhami, kteří jim mohou poskytnout rovnováhu a stabilitu. Tato znamení jsou velmi věrná a manželství jim obvykle vydrží na celý život. Málokdy hrozí nevěra nebo podraz.
  2. Býk (20. dubna – 20. května): Býci se často cítí přitahováni k Rakům a Pannám, kteří sdílejí jejich potřebu po romantické lásce a bezpečí.
  3. Blíženci (21. května – 20. června): Blíženci se často dávají dohromady s Váhami a Vodnáři, kteří sdílejí jejich zájem o komunikaci a intelektuální stimulaci. Blíženci potřebují v manželství hodně mluvit o svých pocitech a tichá domácnost u nich rozhodně není na pořadu dne.
  4. Rak (21. června – 22. července): Rakům často vyhovují Ryby a Štíři, kteří jsou citliví a emocionálně dostupní.
  5. Lev (23. července – 22. srpna): Lvi často hledají partnerství s Blíženci a Váhami, kteří mohou sdílet jejich vášeň a entuziasmus.
  6. Panna (23. srpna – 22. září): Panny se často vrhají do vztahu s Kozorohy a Štíry, kteří sdílejí jejich praktický přístup k životu. Na emoce Panny nehrají a spíše se řídí rozumem. To stejné požadují od svého celoživotního partnera.
  1. Váhy (23. září – 22. října): Váhy často hledají partnerství s Berany a Lvy, kteří mohou přinést do jejich života dobrodružství a vášeň.
  2. Štír (23. října – 21. listopadu): Štíři jsou obvykle kompatibilní s Rybami a Raky, kteří sdílejí jejich intenzivní emocionální povahu.
  3. Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Střelci se často cítí přitahováni k Vodnářům a Beranům, kteří mohou sdílet jejich vášeň pro dobrodružství a objevování. Hlavní cíl pro manželství tohoto znamení? Hlavně ať není nuda!
  4. Kozoroh (22. prosince – 19. ledna): Kozorohové jsou obvykle kompatibilní s Rybami a Raky. Mají ambiciózní povahy a potřebují k sobě člověka, který je stejně duševně nastaven jako oni.
  5. Vodnář (20. ledna – 18. února): Vodnáři se často dávají dohromady s Blíženci a Váhami, kteří mohou sdílet jejich zájem o intelektuální debaty a nové zkušenosti.
  6. Ryby (19. února – 20. března): Ryby jsou obvykle kompatibilní s Rybami a Štíry, kteří jsou stejně citlivé a romantické povahy.

Články, které by tě mohly zajímat