Právě vysíláme

Miláčci Hollywoodu: Kdo jsou nejoblíbenější celebrity bez haterů?

20. dubna 2023 15:00
Miláčci Hollywoodu: Kdo jsou nejoblíbenější celebrity bez haterů?

Jsou celebrity oblíbené, neoblíbené a problémové. O poslední skupině jsme vás již informovali a ukázali jsme, co s člověkem dokáže udělat sláva a peníze. Dnes půjdeme přesně opačným směrem a ukážeme vám slavné osobnosti, které prostě musíte milovat.

Někdo život slavných rád sleduje, jiným jsou celebrity naprosto ukradené. A ačkoliv je ve světovém showbyznysu mnoho problémových lidí s pokřiveným charakterem, najdou se i ti, kteří jsou světem označeni jako „miláčci“. Dnes vám představíme několik osobností, které za sebou nemají žádný skandál, oplývají talentem, mají báječnou osobnost a jejich hatery byste spočítali jen na prstu jedné ruky. Budete s námi souhlasit?

Keanu Reeves

Hollywoodskou ikonu a legendárního NiaMatrixu snad nemusíme představovat. Keanu Reeves je herec, který na světě nemá snad žádného hatera. Je to díky jeho skvělému talentu, ale i laskavé povaze, kterou je Reeves proslulý. Fanoušek s běžným životem se může s Keanym v mnoha věcech srovnat. Ano, Reeves sice bere za svou práci pohádkový plat, ovšem jeho život je víceméně skromný. Herec cestuje veřejnou dopravou, neutrácí za blbosti a nechodí oblékaný v drahém oblečení. Sám navíc prožil mnoho tragických událostí, přišel ještě o nenarozeného potomka a jeho bývalá přítelkyně zemřela při autonehodě. Keanu je o přes celosvětovou slávu skromný a řadu let přispívá na nemocné děti. Až po několika letech se zjistilo, že založil nadaci na děti postižené rakovinou, nikdy předtím o tom totiž herec veřejně nepromluvil. To, jaká radost je s Reevesem pracovat, dokazují i jeho herečtí kolegové a pracovníci filmových štábů. Keanu se na place nebojí přiložit ruku k dílu a několikrát byl vyfotografován, jak štábu pomáhá s přenosem techniky.

Keanu Reeves

 

Reese Witherspoon

Slavná blondýnka je ve Spojených státech označována jako „americké zlatíčko“. Držitelka Oscara se řadí mezi nejpopulárnější celebrity a její život rovněž není provázen skandály. Reese je navíc velmi inteligentní ženou, co ještě před hereckou kariérou vystudovala literaturu. Fanoušci si jí zamilovali především díky roli Elle Woods ve filmech Pravá blondýnka. Právě v nich totiž herečka skvěle znázornila, že i velmi inteligentní a schopná žena může vypadat skvěle, mít zálibu v nakupování a manikúře.

Pedro Pascal

Pedro Pascal je americký herec, kterému dle mnohých patří rok 2023. Právě začátek letošního roku byl totiž doposud pro příliš neznámého osmačtyřicetiletého herce velmi úspěšný a na streamovacích službách naprosto vystřelily jeho dva seriálové projekty – The Last Of Us a The Mandalorian. Rodina Pedra Pascala pochází z Chille a herec má tak díky tomu velmi charismatický zjev. Fanoušci pak oceňují jeho laskavou povahu a sympatické vystupování. Pedro je navíc velkým zastáncem LGBTQ komunity a veřejně podporuje svou transsexuální sestru. Časopis Time herce přidal do žebříčku 100 nejvíce oblíbených osobností tohoto roku a vypadá to, že z Pascala bude nyní velká herecká hvězda.

 

Rowan Atkinson

Britská legendární osobnost, kterou milovala i královna Alžběta II., si podmanila celý svět svou rolí Mr. Beana. Rowan Atkinson je sympaťák, se kterým byste rádi zašli na pivo a poklábosili. Jak se totiž všeobecně ví, ti nejlepší komici bývají často velmi inteligentní lidé a přesně to Rowan je. Ačkoliv je postava pana Beana hloupoučká a nešikovná, Atkinson má výborné vzdělání, mluví několika jazyky a má kultivovaný projev. Herec navíc není prototypem nafoukané a bohaté celebrity, která musí být všem na očích. Atkinson žije naopak velmi tichý život se svou rodinou a vyhýbá se skandálům.

 

Tom Hanks

Žít přes 40 let v jednom manželství? V Hollywoodu? To se jen tak nevidí! Tom Hanks je se svou manželkou Ritou výjimkou a i proto je velmi oblíbený. Vynikající herec, který nejednu duši rozplakal coby Forest Gump je áčkovou americkou celebritou s pověsí laskavého muže. Není snad člověka, který by na Hankse řekl křivé slovo a Tom je označovaný jako velmi milý člověk.

Články, které by tě mohly zajímat