Právě vysíláme

Nejméně oblíbená hvězda Marvelu: Proč fanoušci nemůžou vystát Brie Larson?

17. dubna 2023 13:10
Nejméně oblíbená hvězda Marvelu: Proč fanoušci nemůžou vystát Brie Larson?

Její marvelovský film vydělal přes miliardu dolarů, její postava Captain Marvel je však pravděpodobně ta nejméně oblíbená z celého superhrdinského impéria. Proč fanoušci nemají v oblibě herečku Brie Larson?

Kdysi velmi populární svět Marvelu má v poslední době velké trhliny. Nové superhrdinské projekty sklízí jednu kritiku za druhou a celosvětové nadšení z Avengers je už dávno pryč. Třetí Ant–Man nebo i seriál She–Hulk fanouškovsky propadly, a i největší obdivovatelé začínají kroutit hlavou nad tím, co se s báječným světem Marvelu děje.

V těchto dnech sází impérium kartu na pokračování Captain Marvel pod názvem The Marvels, který se zaměří hned na tři ženské superhrdiny. Do světa byl vypuštěn první trailer, co rozhodně nevyvolal až tak velký úspěch. Fanoušci reagují na upoutávky i sarkastickými komentáři a vypadá to, že další „Marvelovku“ může zničit jedna z hlavních hereckých hvězd. Ačkoliv to totiž může být pro někoho překvapením, herečka Brie Larson je jedna z nejméně oblíbených hvězd Hollywoodu.

Brie je držitelkou Oscara a herecké nadání tak zcela jistě má. Její osobnost se však fanouškům nezamlouvá a Larson se protiví svými až příliš výraznými woke názory.

Téma feminismu a genderová vyváženost rezonuje Hollywoodem již nějaký pátek. A ačkoliv na podpoře těchto společenských problémů rozhodně není nic špatného, Larson je podporuje až příliš výstředním a arogantním způsobem. Herečka navíc působí dojmem, jako by chtěla tyto záležitosti využít pouze ke svému zviditelnění.

Na serveru YouTube se nachází mnoho videí, které ukazují, jaké věci ubírají Larson na sympatičnosti. Jako příklad můžeme zmínit její vystoupení na filmových cenách, kde Brie po získání ceny uvedla, že už víc nepotřebuje slyšet názory na filmy od „čtyřicetiletých bílých mužů“. To fanoušci označili za rasistické a pokrytecké. Velmi podivně pak působí i její rozhovory a dalšími herci od Marvelu. Ačkoliv Jeremy Renner nebo Chris Hemsworth nikdy nic zlého o herečce veřejně neřekli, vedle své kolegyně působí v rozhovorech velmi nepřirozeně. Herec Don Cheradle, který je známý pro roli War Machine dokonce v jednom rozhovoru Brie odbyde se slovy: „Nedotýkej se mě,“ poté, co do něj Larson v žertu dloubne loktem.

 

O tom, kde je pravda a jaký mají na Larson skutečný názor její kolegové, můžeme samozřejmě jen spekulovat. I tak je ovšem bohužel herečka internetem označena jako „ta otravná“ a přehnaně egoistická. Za další příklad pak můžeme zmínit to, že když byla Brie fanoušky položena neškodná otázka o tom, jak moc a často cvičí, herečka odpověděla, že ano, cvičí poctivě a často. Na závěr odpovědi ovšem dodala jízlivou poznámku: „To je osobní útok?“

Ať je Brie Larson jakákoliv, role Captain Marvel jí vydělala pořádný balík peněz a zajistila celosvětovou slávu. Zkazí však ovšem celý úspěch její osobnost? Uvidíme!

 

Články, které by tě mohly zajímat